Youtubeda video oynamaması sorunu

rockystallion
30-09-2016, 01:14   |  #1  
rockystallion avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Evet arkadaşlar bu konu benim baya bir zamanımı aldı ama sonunda yaptım...Şimdi öncelikle sorun tam olarak şu idi:Youtube girdiğimde videoya tıkladığımda video oynamıyordu.Siyah ekran olarak kalıp duruyordu ama yorumları falan görebiliyordum.Aradım taradım araştırdım bulamadım.Baya bir insan Chrome`u silip bu işi böyle çözmek ile uğraşmış.Tabi buda bir çözüm ancak benim gibi aktif bir internet kullanıcısı iseniz baya bir tema uygulama ve kısayollarınız siliniyor.Çok uzattım gelelim çözüme...

Yapmanız gereken şey chrome unuza ait flash player ı güncellemek.Bu nasıl olur google a flash player yazıp indirin önemli olan chrome u desteklemesi gerisi pek önemli değil...Bu işe yaramadıysa en basitinden yapalım işi.Google web mağazasına giriyoruz.Aramaya flash player yazıyoruz.Ve uygun gördüğümüzü indiriyoruz.Olay bu kadar olmadıysa chrome u baştan yükleyin.

....Tabi başka bir taracıyı kullanmakta bir çözüm ama ben en çok kullanılan olduğu için bu konuyu paylaşmak istedim... Umarım işe yaramıştır.