Yurdum Yazılım Hakkında

Aftin
26-12-2012, 09:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012

Arkadaşlar yurdum yazılım adındaki bir şirketten sitem için paket alacağım ama adamları denemek için destek adı altında bir mail attım.
Yaklaşık yarım gün oldu hala cevap gelmedi. Ama paketleri çok ucuz ve site için bir çok şey var. Bu şirketi internette araştırdım ama bir
şikayet eden ya da kötüleyen herhangi bir şey bulamadım. Bende sizlere sormak istedim. Arkadaşlar daha önce 2 - 3 konuda takılmıştım
internet sitesi konusunda ve sağolsunlar bir çok arkadaş yardım etti. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Bu şirket güvenilir mi ? Paketleri alınır mı ? Daha önce buradan paket alan bir arkadaşımız var mı ? Yani Bu şirket için biraz araştırma yapabilecek
ve beni aydınlatacak bir bilgi gönderirseniz çok iyi olur arkadaşlar. Sitenin adresi : http://www.sitenizolsun.com/
şimdiden çok ama çok sağolun. Yazan elleriniz dert görmesin.

nolina
20-03-2013, 11:55   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Firmalara web tasarımı yapıyorum . Özel bir tasarım gerekmiyorsa yurdum yazılımdan alıp siteyi hazırlıyorum. Arayüzleri kontrol panelleri çok kullanışlı. Sistemlerinde istediğiniz bir değişiklik olursa mail atıyorsunuz bir süre sonra ekleniyor. Bir çok başka firmayıda denedim ama yurdum yazılımınki kadar oynanabilen başka tasarım sunan firma yok. Basit tasarımları var gibi görünüyor ama herşey değiştirilebilir sizin yaratıcılığınıza kalmış güzel bir site çıkarmak. 2. seneye döndüm firmalarda, ne server ne kota hiç bir sorun yaşamadım. Bir güzel özelliğide diğerlerinde paket alıyorsunuz altında kocaman onların reklamı oluyor burda istemezseniz ne reklam nede sitenin ordan alındığına dair hiç bir yazıda olmuyor. Teknik destekleride oldukça başarılı. Ben kendi adıma tavsiye ederim.

santra
28-04-2013, 08:14   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

yorumlarınız için teşekkürler.peki diyelim ki, yurdum yazılım sayesinde site kurduk, genel site tasarımı için istedikleri fiyat 49 tl artı kdv.. siteyi tamamladım, ikinci yıla geçtim diyelim. ikinci yıl sonunda veya üç dört yıl sonunda fiyatları artar mı..

       veya hayali bir yorum olsun:)); site çok ünlendi, reklam geliri arttı vs, benim sitem için ücretini katlarlar mı, bu yetki ellerinde var mı.. daha sonra sitemi taşıyamıyorum galiba.. selamlar saygılar

classy34
11-05-2013, 22:11   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

Yurdum yazılım genel olarak güvenli ve fiyatları oldukça uygun bir sıkıntı yaşacağınızı düşünmüyorum.Bende kendileriyle calışmakdayım www.favorifashion.com  oldukça güzel işler cıkarmkdalar.

Son Düzenleme: classy34 ~ 18 Ekim 2013 22:39
merccan
03-03-2014, 00:06   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

böyle hazır site hiçbir zaman almayın çünkü sitenin yönetim paneli sizde olur ama siteye mesela genel menüsüne falan hiçbir şey ekleyemezsiniz çünkü site yurdum yazılımın olduğu için.mesela bir şirketiniz veya fabrikanız var site kurmak zorundasınız o zaman hazır site alabilirsiniz mantıklı ama ben ileriye dönük yatırım yapacağım türkiyede tanınmış bir site oluşturmak istiyorum diyorsanız kesinlikle hazır site almayın,başkası sizin kullandığınız sitenin paneline hazır menü veya tablo gibi başka ekleyecekte siz anca öyle uygulayacaksınız öyle düşünün olayı,bu hazır menülerden siz sitenize eklemedikçe kimse sizin sitenize bişey uygulamaz ama sitenizin istediğiniz yerine bişey ekleyemedikten sonra ne anlamı varki,yani olayı şöyle düşünün bir siteye üyesiniz sifrenizi değişseniz bile site sahipleri görüyor yeni şifrenizi!!!!!!hazır site almanın en kötü yönlerinden biride şudur sitelerin en altında yuvarlak bir simge içerisinde 'c' yazar yani sitenin gerçek sahibi (yer sağlayıcı) burada emin olun hiçbir zaman sizin aldığınız sitenin ismi yazmayacak  hazır siteyi hangi firmadan aldıysanız onun ismi yazar,site kurmayı internetten biraz araştırıp kendiniz kurun yok ben yapamam zor iş diyorsanız gidin bir web tasarımcıya veya bilgisayarcıya size site kursun ve sitenin bütün panelini yapıp size teslim etsin rahat rahat sitenizi kullanın ve aşağıda yuvarlak içerinde 'c' simgesinin olduğu yerin önünde kendi sitenizin ismi yazsın,hazır site alırsanız aşağıda her zaman siteyi aldığınız firmanın adı yazar yani (yer sağlayıcı),ama siteyi kuran firma dediğim gibi herşeyiyle siteyi size veriyorsa anca o zaman hazır site alın size olayı açık ve net anlattım.

Yurdum Yazılım
16-11-2014, 22:51   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2014

Yurdum Yazılım hazır web paketini kullanan binlerce müşterimizden gelen talepler doğrultusunda sistemi geliştirmekteyiz. Sitelere ait modül ve içeriklerin neredeyse tümü güncellenebilmekte ve menü yönetimi, sayfa yönetimi, reklam yönetimi, ürün yönetimi vb. birçok özeleştirilebilir modül bulunmaktadır.
Herhangi bir teknik bilgi gerektirmeksizin kullanıcılarımız sitelerini yönetebilmektedirler.
Ayrıca kullanıcılarımız arama motorlarına uygun (SEO uyumlu) ve sitenizolsun.com referanslarında yer verilmesi nedeni ile arama motoru optimizasyonu yüksek bir siteye sahip olmaktadırlar. Yurdum Yazılım web paketlerini kullanan aktif 20 bin internet sitesi hizmetimizin memnuniyetinin en önemli göstergesidir.

skyradyo
25-11-2014, 14:09   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2014

2 Yıldır Yurdum yazılımla çalışıyorum pişmanmıyım evet  verdikleri hizmet amatör kişilerin kullanabileceği bir yönetim paneli sunmuşlar. Amatörsen Kullan Eğer Amatör Değilsen Bence Hiç Bulaşma Derim.

İyi Yönleri :

1:)Amatörler İçin Tasarlanmış Kullanıcı Paneli Kolay tasarım

Kötü Yönleri :

1:) Yedek Alımı Yok

2:) Online destek puanım 10/1  

3:)Kendi Şablonunu Kullanamıyorsun

4:) ftp Adresin yok

5:) Diyelimki Yurdum yazılım Saldırıya uğradı ki bu Gibi şeyler Mümkün Adamların Yedek Alıp almadıkları meçhul Ki aldıklarını var sayarsak 15 Günde mi Yedek Alıyorlar Yoksa haftalık, günlük, aylıkmı  Bilinmez

6:) Herşey Onların Elinde Sana Bir Şablon Veriyorlar Aynı Şablon Üzerinden Sen Makyaj Yapıyorsun Yani Senin Hayal Gücün Yok Tasarımın Yok Gibi Gibi 

bence bulaşma derim benden tavsiye

Web Tasarımcı Değilim Ama Herşeyimi Kendim Yapıyorum Web Tasarım Yapan Arkadaşlar Daha Bilgili Olduklarından Onlarda Size Bulaşmayın Diyeceklerdir 

Son Düzenleme: skyradyo ~ 25 Kasım 2014 14:13
Yurdum Yazılım
25-11-2014, 14:46   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2014

1:) Yedek Alımı Yok 
Cevap: Aynı lokasyonda aktif-aktif çalışan 2 storage + 15 dakikalık periyodlarda incremental backup alınan 3. bir storage ve günlük olarak yedekleme yapılan farklı lokasyonda bulunan 4. storage sistemi bulunmaktadır. En çok önem verilen konu yedekleme ve güvenliktir.

5:) Diyelimki Yurdum yazılım Saldırıya uğradı ki bu Gibi şeyler Mümkün Adamların Yedek Alıp almadıkları meçhul Ki aldıklarını var sayarsak 15 Günde mi Yedek Alıyorlar Yoksa haftalık, günlük, aylıkmı  Bilinmez
Cevap: DDOS için şuan Türkiye'de çok az sistemde bulunan L3 seviyesinde otomatik saldırı tespit ve önleme sistemi bulunmaktadır. 20gbit üzerinde dahi sorunsuz saldırı önleyebilmekteyiz. 

Müşterilerimize hiçbir zaman FTP servisi verdiğimizi beyan etmedik. Zaten web sitelerimizi servis olarak sunmamızın en büyük avantajı, teknik bilgi gerektirmemesidir. Bununla birlikte onlarca yazılım firmas web paketlerimizi kullanmaktadırlar. CSS, html, js bilgisi olan her kullanıcı sitelerini diledikleri gibi overwrite edebilmektedirler. Bu nedenle amatör olmayanlar için de sistemimiz yeterlidir diye düşünüyoruz. 

Özel tasarım yaptırmak için ödenecek maliyetler düşünüldüğünde fayda maximizasyonu için web paketlerimiz tercih edilmektedir.

chengizhaan
25-11-2014, 16:14   |  #9  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2014

Amatörüm ve yaklaşık 2 yıldır Yurdum Yazılım müşterisiyim. Site içeriğini kendim girdim. Takıldığım yerlerde Yurdum Yazılımdan destek aldım. Daha önce farklı bir firmayla çalışıyordum ve çok mağdur oldum. Zarar görmesinler diye buradan isimlerini vermiyorum. Kıyaslama yapma şansım oldu ve Yurdum Yazılım gerçekten çok kaliteli hizmet veriyor. Kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Site adresim www.almanantika.com

Banned
22-05-2015, 11:59   |  #10  
alierenerdal avatarı
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
361 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Yurdum Yazılım da weebly veya paralel plesk site builder gibi  hazır taslak tasarımları bulunduran cms paketidir. Müşterim bana sitesini yeniden yaptırmadan önce  yurdum yazılım kullanıyordu Admin panelini incelediğimde;

*Tasarım şablonu çok sade ve klasik, responsive değil.  Zamanında geliştirilebilir belki ona birşey diyemem. 

*Webmail,e-mail hesaplarının oluşturulması da admin panel üzerinden erişiliyor. Ve panelde  türkçe imla hataları olduğunu gördüm.

*Domaini yeni sunucuya taşımadık,sadece A ve CNAME kayıtlarını girdik.   Mail için mx kayıtlarını yurdum yazılımda bırakmıştık ,mailleri taşımamız mümkün olmadı.

*Database&ftp hesabı (haklı olarak)  vermiyorlar.  Sitenizi başka bir firmaya taşıma gibi bir lüksünüz yok.

*Domainleri yönetme (Örn:subdomain oluşturma) hakkınız da yok,

Son Düzenleme: alierenerdal ~ 22 Mayıs 2015 12:39 Neden: soncumle
okan gültekin
19-09-2018, 01:59   |  #11  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2018

Benim sitem var yurdum yazılımdan aldığım İngilizce yazılılar, kelimeler, ingilizce konu anlatımı üzerine bir sitem var. sitemin adresi www.okanelt.com .

eksisi ziyaretçi sayısı fazla olduğunda kaynağa bazen bağlanamıyor ve siteniz 1 dakika kadar devre dışı kalabiliyor.

artıları ise fiyatının uygun olması, sorun anında iletişimleri iyi ve bence en önemlisi SEO açısından oldukça başarılı.

Son Düzenleme: okan gültekin ~ 19 Eylül 2018 02:01 Neden: ekleme yapıldı
1lostcontrol
17-08-2019, 15:06   |  #12  
1lostcontrol avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2013

araştırırken şikayetvar'da haklarında çok şikayet gördüm açıkçası tasarımları da hoşuma gitmedi tercih etmedim.

aynı işi yapan bilgikurumsal firmasından satın aldım memnunum.

Son Düzenleme: 1lostcontrol ~ 17 Ağustos 2019 15:42