Yurtdışına para gönderme

mehmetkahveci
28-04-2015, 19:08   |  #1  
mehmetkahveci avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2015

Herkese merhaba,

Rusyada okuyan arkadasıma babası para göndermeye çalışmış gönderememiş.Bana sordu becerebilirmisin diye,araştırmaya başladım.Bankalar çok para kesiyor.Uzun işlem saat sınırı var falan.
ücretler de yüksek.Sonra Rus firmalarına bakmaya başladım.Webmoney'i buldum.Adamlar tüm dünyada para gönderme ve alma,ödeme işlemleri gerçekleştiriyorlar.Türkiye'de de merkezleri varmış.
www.webmoneyalsat.com burası Webmoney Türkiye'nin sitesi.Canlı destekten aklıma ne geldiyse sordum hepsini cevapladılar.Birde skype ekleme yeri var.Ordan da ekledim.Gece 02 ye kadar hizmet veriyorlar.
Baya da ilgililer.Sonuçta basit bi işlemle üye oldum.Arkadaşım da üyelik oluşturdu.Parayı Webmoney hesabına havale ettim.Onlarda bunu WMZ diye kendi Dolar birimlerine çevirip benim hesabıma gönderdiler.
Ben de bunu arkadaşıma gönderdim.Komisyonlar çok düşük bankadan da diğer firmalardan da çok daha hızlı ve ucuz.Takıldığın yerde de sorabiliyorsun.Rusyaya,Ukraynaya,Azerbaycana,Belarusa vs. 87 ülkede faaliyet gösteriyorlarmış.

Bana gönderdikleri açıklamayı aynen yapıştırıyorum.Önce ilk hesabı açıyorsun.Sonra yükseltiyorsun.Programı kuruyorsun hepsi bu.Video da hazırlamışlar.Hepimize hayırlı olsun.Umarım işinize yarar.


WEBMONEY
HESAP AÇMA
Keeper Standart (Mini)

•        www.wmtransfer.com/tr adresine giriniz.
•        Kayıt butonuna tıklayınız
•        905++++++++ formatında tel no nuzu giriniz
•        2. Aşamada kişisel bilgileriniz geliyor karşınıza, kişisel bilgilerinizi giriniz Türkçe karakter kullanmayınız
•        Ardından bilgilerinizi kontrol ediniz ve onaylayınız
•        3. Aşamada belirttiğiniz mail adresinize kod gelecektir onu giriniz
•        4. Aşamada belirttiğiniz cep numaranıza kod gelecektir onu giriniz
•        Son aşamada ise şifrenizi belirleyiniz
Hesap açma işlemini bitirdik.
Şimdi bir cüzdan açmamız gerekmektedir. Türkiye de USD kullanmaktayız. USD kullanacağımızdan dolayı WMZ cüzdanı açmanızı tavsiye ediyoruz.
- Cüzdan no formatı : Z276139565669
Cüzdanımızı da açtıktan sonra işlemimizi bitirmiş bulunmaktayız

Artık Keeper Standart (Mini) hesabına sahipsiniz.

Hesabınızı oluşturduktan sonra açtığınız cüzdanlara banka havalesi ile yada bankamatikten bile para yükleyebilirsiniz 2-3 dk da.Bu cüzdanlara para yüklemek için www.webmoneyalsat.com dan WM Yükle kısmında adım adım nasıl yükleyebileceğiniz anlatılıyor zaten.Tabi sitedeki canlı desteğe de tıklayıp yardım alabilirsiniz.


Toplam 15 dk falan sürdü bütün işlemler.

Herkese kolay gelsin.