Zemana Antilogger

huff
23-06-2009, 14:16   |  #1  
huff avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
255 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Zemana Bilişim Teknolojileri'nin 3 yılda üretip dünya pazarına sunduğu Türkiye'nin ilk bilgi güvenliği yazılımı Zemana AntiLogger, zararlı yazılımları “sezgisel” olarak fark edip, etkin bir güvenlik sağlıyor.

İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri bulunan Türkiye'nin ilk bilgi güvenliği yazılımı Zemana AntiLogger Türkiye ile aynı anda tüm dünyada satışa sunuluyor.

Zemana AntiLogger, zararlı yazılımların saldırı yöntemlerine karşı tasarlanan, sezgisel, kendine özgü, yenilikçi güvenlik modülleriyle, kurumsal ve bireysel bilgisayar kullanıcılarını bilinen ve bilinmeyen zararlılara karşı sıfır zamanlı olarak koruma altına alıyor. Zemana AntiLogger, istem dışı webcam kullanımını engelleyen Anti-Webcam Logger ile kredi kartı, e-ticaret ve değerli veri transferleri uygulamalarında kullanılan SSL (Şifre Katmanlı Veri Transferi) protokolü işlemlerini koruma altına alan Anti-SSL Logger modüllerini, dünyada ilk kez geliştirip, bilgisayar kullanıcılarına sunuyor. Program, Anti-Key Logger modülü ile bilgisayar klavyesinde yazılanların, Anti-Screen Logger modülü ile de ekran görüntüsünün kopyalanmasını engelliyor. Zemana AntiLogger, Anti-ClipBoard Logger modülüyle, “pano izleyici zararlıları” tümüyle engellerken, Antilogger Sistem Savunma modülü de, bilgisayarın zarar görmesi durumunda, kötü sonuçlara yol açacak önemli sistem bölgelerini koruma altına alıyor.
Güçlü sezgileri ile zararlı yazılımları anında fark edip uyarıyor.

Zemana AntiLogger, virüs programlarından farklı biçimde, “sezgisel koruma yöntemi” ile çalışıyor ve yaygın olarak kullanılan ve dünyaca tanınmış çeşitli güvenlik yazılımlarının bile yakalayamadığı, henüz ortaya çıkmamış, bilinmeyen saldırı yöntemlerine karşı, bilgisayar kullanıcılarına yepyeni ve çok güçlü bir “bilgi güvenliği” sağlıyor. Zemana AntiLogger, bilgisayar sisteminde bulunan tüm güvenlik bölgelerini kontrol altında tutarak, ortaya çıkan herhangi bir sıradışı davranışı anında fark ediyor. Zemana AntiLogger, saldırıya geçen zararlı yazılımı, gerçek zamanlı olarak anında tanımlıyor ve kullanıcıyı uyararak etkisiz hale getirilmesini sağlıyor.

Son Düzenleme: huff ~ 23 Haziran 2009 14:27
Toxic
23-06-2009, 14:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008
AdRaMiTi
Sonucta hepsi aynı yola cıkıyorda forum url'si vermenin mantığı nedir ?

Nasıl olsa Download adresi olarak yine zemana resmi web adresi veriyorsunuz..

AlkışAlkış adamım yaaaAlkışAlkış

zrgnlr04
23-06-2009, 17:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
977 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

demirbaşım dır.