ZyXEL'den iki yeni ağ ürünü!

CHIP Online
21-04-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ZyXEL, yeni çift bantlı router'ını ve tümleşik hotspot ürününü ortaya çıkardı! İşte özellikleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/zyx ... ag-urunu_46696.html

ZyXEL, 802.11ac çift bant teknolojisi ile üretilen NBG6716 Eşzamanlı Dual bant Kablosuz AC1750 Medya Router NBG6716'yı pazara sundu. NBG6716, özellikle yüksek çözünürlükte video ve diğer dijital multimedya içeriklerde, kablosuz veri iletiminin daha yüksek hızlara ulaşmasını ve daha verimli hale gelmesini sağlıyor.
 
Günümüzde multimedya uygulamaları ile eskiye oranla daha yüksek boyutlu içerikler transfer edebiliyoruz. Bu durum, notebook, tablet ve akıllı telefon gibi mobil cihaz kullanıcılarını doğrudan etkiliyor. İş ve özel hayatlarında yüksek boyutlu dosya transferi gerçekleştirmek için kullanıcılar, iyi bir bağlantı hızına ve kesintisizliğe gereksinim duyuyorlar.

Çift bantta yüksek hız, sıfır parazit

NBG6716 eş zamanlı olarak 2.4GHz ve 5 GHz bantlarda paket gönderileri gerçekleştirebiliyor ve en iyi Wi-Fi performansı için daha az yoğun olan 5 GHz frekans bandı HD uygulamaları için büyük kolaylık sağlıyor, bu sayede 2.4 GHZ frekans bandının yoğun olarak kullanıldığı ortamlarda oluşan enterferansın neden olduğu kablosuz performans düşüklüğünün önüne geçerek daha az kullanılan 5 GHZ frekans bandında hızlı ve stabil bir kablosuz erişim olanağı sağlanabiliyor.


Tüm Konu: ZyXEL'den iki yeni ağ ürünü!

Kaynak: www.chip.com.tr