ZyXEL, Dragon Festivali'nde beşinci oldu

CHIP Online
24-09-2013, 18:05   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Haliç'te düzenlenen Dragon Festivali'nde çekişmeli ve eğlenceli anlar yaşandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/zyx ... nci-oldu_42836.html

ZyXEL, oluşturduğu Dragon Takımı ile Haliç'te düzenlenen Dragon Festivali'ne katıldı. İmrahor Parkı'nda dünya markalarını bir araya getiren platformun altıncı yılında rekabet ve eğlence bir arada yaşandı. Dragon Festivali 2013'te, sezonun son mücadelesi 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde Haliç İmrahor Parkı'nda gerçekleştirildi. ZyXEL çalışanları ve medya mensuplarından oluşan 17 kişilik bir ekip ile bu etkinliğe ilk kez katılan "ZyTEAM" isimli takım, bu eğlenceli yarışmaya takım dayanışmasının en iyi örneklerini vererek renk kattı.

Fun Fun kategorisinin ilk serisinde dokuz takım ile rekabet eden ve 01:20,4'lük derece ile yarışı ikinci sırada tamamlayan ZyTEAM, Fun Fun finaline katılmaya hak kazandı. Finalde 10 takım ile yarışan ZyTEAM, 01:25,6'lık derece ile beşinci oldu.

İstanbul'da 2008 yılından beri Türkiye'nin önde gelen kurumlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen Dragon Festivali,Türkiye'nin büyük kurum ve kuruluşlarının katılımları ile düzenleniyor. Dünya'da popülaritesi giderek artan Dragon Festivali, ülkemizde kurumlar arası gerçekleştirilen en geniş katılımlı organizasyon olarak biliniyor. 2008 yılından günümüze kadar 1.500 takımın yer aldığı yarışmalarda, 33.000 yarışmacı, takım arkadaşları ile birlikte kıyasıya mücadele etti.

ZyXEL ekibi, takım dayanışmasının en güzel örneklerinden birini verdi

Yarışmanın takım çalışması ve birliktelik duygusuna çok olumlu katkıları olduğunu söyleyen ZyXEL Türkiye'nin Genel Müdürü Vefa Tarhan, ülkemizin ekonomisine yön veren yüzlerce kurumun yarıştığı, dünyanın en büyük üç festivalinden biri olarak bilinen Türkiye Dragon Festivaline katılım hakkındaki görüşlerini şöyle belirtti: "Farklı sektörleri bir araya getiren bu etkinliğin, takım ruhunun hissedilmesine, aidiyet duygusunun geliştirilmesine ve taşınan potansiyelin keşfedilmesine olan katkısı tartışılmaz. Herkesin birbirini daha iyi tanıdığı ve koordinasyonun ön plana çıktığı bu yarışmada, hem rekabet ettik hem de keyifli anlar yaşadık. ZyXEL ekibi olarak ilk kez katıldığımız bu yarışmada, takım dayanışmasının en güzel örneklerinden birini verdiğimizi düşünüyorum."

Yarışın ve eğlencenin kıyasıya yaşandığı bir etkinlik

On binin üzerinde kurumsal davetlinin yer aldığı ve 1.500 yarışmacının katıldığı organizasyon, iş dünyasındaki rekabeti su üzerine taşıdı. Festival kapsamında su üzerinde yüzlerce firmanın katılımı ile Dragon Festival 2013 yarışları düzenlenirken, kara kısmında ise katılımcıların hoşça vakit geçirebilmeleri için ünlü DJ'lerin canlı performansları, birbirinden etkileyici dans gösterileri, kostüm ve dans yarışmaları ile çeşitli aktiviteler organize edildi.

Tüm Konu: ZyXEL, Dragon Festivali'nde beşinci oldu

Kaynak: www.chip.com.tr