ZyXEL, eğitimde yeni bir sayfa açtı

CHIP Online
26-02-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ZyXEL, benzersiz eğitim çözümüyle öğrencilerin derse olan ilgisini artırmayı böyle başardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/zyx ... yfa-acti_38884.html

Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, sunduğu uçtan uca network çözümleriyle eğitim dünyasında uzun süredir konuşulan "Fatih Projesi"ni Nilüfer Eğitim Kurumları'nda hayata geçirdi. ZyXEL'in 5000 serisi kablosuz kontrol ünitesi sayesinde 240 erişim noktasına tek bir cihazdan ulaşmayı sağlayan profesyonel merkezi yönetimli yapı oluşturularak, kablosuz yapının tamamının merkezi olarak yönetilmesi sağlandı. Tüm okulun ağ trafiği, kablosuz sistem üzerinden akacak şekilde tasarlandı.


Nilüfer Eğitim Kurumları ile yapılan kablosuz network altyapısı projesinde ZyXEL, çözüm ortağı olan Netech IT Solutions'ın tam donanımlı ve tecrübeli ekipleri ile yol aldı. ZyXEL'in ZyPartner ağına dahil iş ortağı olan Netech IT Solutions, satış öncesi projelendirme, satış safhası ve satış sonrası uygulama konularında ZyXEL'e destek sundu.


Bilgi sadece bir "tık" ötede


Proje sayesinde kara tahta ile yapılan eğitimdeki zaman problemi tamamen ortadan kaldırıldı. Önceki sistemde bir sınav kâğıdı hazırlamak, bunu tek tek öğrencilere dağıtmak ve geri toplamak çok zaman alırken, ZyXEL'in alt yapısını kurduğu sistemle artık her şey bir "tık" ile mümkün. Sınıf içindeki öğrenci ve öğretmen arasındaki etkileşim maksimum seviyeye çıkaran yeni sistem sayesinde öğretmen, herhangi bir dosyayı, bir resmi veya bir videoyu öğrencilerine kablosuz erişim aracılığı ile gönderebilme olanağına kavuşurken; sorduğu bir sorunun cevabını tek bir dokunuşla öğrencilere aktarabilme imkânına sahip oldu.


Proje sonrası öğrencilerin performansı en üst seviyeye çıktı


Profesyonel eğitim kadrosu, çağdaş yönetim anlayışı ile öğrencilerin performansını en üst seviyeye çıkarmak için yeni bir uygulama başlatan Nilüfer Eğitim Kurumları, "Dijital Eğitim" olarak adlandırılan bu projeyi ZyXEL'in kurumsal network çözümleriyle gerçekleştirdi.


Tüm Konu: ZyXEL, eğitimde yeni bir sayfa açtı

Kaynak: www.chip.com.tr