2020 Global Mobil Oyun Yayıncı listesi yayınlandı! İşte o liste

2020 Global Mobil Oyun Yayıncı listesi yayınlandı. Adaylar 2019 yılında global mobil oyun pazarında satışlarına göre seçildi. Netmarble "2020 Global Mobil Oyun Yayıncı" listesinde 6. sırada yer aldı...

2020 Global Mobil Oyun Yayıncı listesi yayınlandı

App Store ve Google Play gelir sıralaması temel alınarak App Annie tarafından "2020 Global Mobil Oyun Yayıncı" listesi hazırlandı. Netmarble, App Annie'nin "2020'nin En İyi 52 Yayıncısı" listesinde 6'ncı oldu.

Mobil uygulama pazarı analiz sitesi App Annie'nin yayınladığı veriye göre Netmarble, Tencent, NetEase, Activision Blizzard, Supercell ve Bandai Namco'yu takip etti.

Netmarble Corp Co-CEO'su Seungwon Lee: "The Seven Deadly Sins: Grand Cross, The King of Fighters ALLSTAR, KOONGYA Draw Party, BTS World ve pek çok oyunumuz global pazarda farklı oyun nitelikleriyle inanılmaz sonuçlara ulaştı. Bu yıl A3: Still Alive, Seven Knights Revolution, Ni no Kuni: Cross Worlds ve Stone Age M (geliştirme aşamasında) gibi kendi markalarımızı baz alan dünya çapında ünlü yayınlarımız ile global rekabetçiliğimizi güçlendirmek konusuna odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Okuyucu Yorumları