Başar Trafik

Yola çıkmadan önce trafiğin yoğunluğuk durumunu öğrenebileceğiniz başarılı bir uygulama.

Başar Trafik

Başar Trafik, sadece İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerin değil tüm Türkiye'nin güncel trafik durumunu izleyebileceğiniz bir uygulamadır.

Başar Trafik uygulamasının güvenilir yol durum bilgisi sayesinde, artık yola çıkmadan önce trafik yoğunluğunu kontrol edebilirsiniz. Yollar, anlık hız ve hız limiti dikkate alınarak 4 renkte gösterilir. Yeşil hızlı, sarı ortalamanın üzerinde açık, turuncu yoğun, kırmızı çok yoğun trafiği gösterir.

Uygulamayla yer arayabilir ve trafik durumuna göre en hızlı rotayı çizdirebilirsiniz. İstediğiniz yerleri favorilerinize kaydedip daha sonra o alanı hızlıca görüntüleyebilirsiniz.

Başar Trafik tüm harita ve trafik bilgilerini Başarsoft'un çevrim içi servislerinden alır. Trafik bilgisi oluşturmada Türkiye genelinde 250 binden fazla aracın üzerinde bulunan özel vericilerden ve mobil bilgisayarlardan gelen anlık hız bilgileri kullanılır. Uygulama cihazınızda açık olduğu sürece veri toplama merkezine konum ve hız bilgisini iletir ve bu bilgiler trafik durumunun belirlenmesine katkı sağlar.

Uyarı: Mobil operatörünüz uygulamanın ihtiyaç duyduğu veri transferi için ücret talep edebilir.

Okuyucu Yorumları