City Island 2 - Building Story

Oynarken çok eğleneceğiniz harika bir şehir kurma oyunu!

City Island 2 -Building Story

City Island'ı ve önceki Sim City iş adamı oyunlarını beğendiyseniz, bu yeni şehir oluşturma oyununa kesinlikle bayılacaksınız! Oyunu indirin ve eğlenceye katılın, ücretsiz!

City Island 2'de vatandaşlarınızı mutlu etmek amacıyla onlar için evler, dekorasyonlar ve topluluk binaları inşa edecek ve mutlu vatandaşlarınızdan para ve altın kazanabilmek için onlara iş vereceksiniz.

Şehrinizdeki insanlar başarılı olup olmadığınıza dair araştırmalar yapıp size geri bildirim sağlayacak. Dahası, yürüme parkurları, ırmaklar, üzerinde tren olan demir yolları, parklar ve yüzlerce eğlenceli, güzel tasarlanmış öğeleri yerleştirerek şehirlerinizi dekore edebilirsiniz. Ücretsiz şehir oyunlarını oynamayı seviyorsanız City Island 2'de kendinize sanal bir şehir oluşturmak sahip olduğunuz en iyi seçenek!

City Island 2, yaklaşık 10 milyon kereden fazla indirilen popüler City Island oyununun devamı ve yine Sparkling Society tarafından hizmetinize sunuldu.

Bir ticaret imparatorluğu kurma gücüne ve adanızda 150'den fazla benzersiz öğeye sahip olduğunuz bu sanal dünya oyunundaki hayatı keşfedin. Küçük şehrinizi büyük bir metropole dönüştürün. Bu şehir iş adamı oyununda en önemli olan şeyler denge ve yaratıcı olmak. Bu şiirsel hikayede ihtiyacınız olan her güce sahipsiniz: bu olağanüstü egzotik adada saatlerce ücretsiz eğlenmenin keyfini çıkarın!

** ÖZELLİKLER **

- Tamamen Türkçe
- Eğlenceli ve ücretsiz bir iş adamı oyunu
- YÜKSEK KALİTELİ grafikler
- Zorlu görevlerle, ödüllerle ve başarılarla dolu sezgisel bir oyun
- Bu ücretsiz şehir oyununda kendi sanal cennetinizi oluşturmanıza yardımcı olacak eğlenceli keşiflerin keyfini çıkarın!
- 150'den fazla benzersiz öğe ile güzel adanızı inşa edin ve süsleyin, yaratıcı olun!
- Para birimleri: altın ve nakit
- Parklar, ağaçlar, üzerinde trenler olan bir demiryolu, tekneler, dekorasyonlar ve topluluk binaları ile adanıza vatandaşlar çekin
- Ticari binalarınızdan kâr tahsil edin
- Şehir binalarınızı yükseltin
- Bu egzotik ada hikayesinde vatandaşlarınızın bir şehir inşa etmesine yardımcı olun
- TP toplayın ve inşaat için yeni bir binanın kilidini açmak amacıyla seviyenizi yükseltin
- Oynarken düzinelerce ÖDÜL toplayın
- Daha fazla bina inşa etmek için şehrinizi genişletin ve köyünüzü yüksek binalardan oluşan bir metropole dönüştürün
- İnşaat/yükseltme süresini hızlandırın
- Kilidi açılacak bir dolu macera ve keşif
- Şehrinizi kara ve deniz üzerinde büyütün
- Saatlerce süren ücretsiz eğlence
- Sim tarzı mimari
- Facebook arkadaşlarınızla işbirliği yapın ve onlarla birlikte oynayın

** LÜTFEN UNUTMAYIN! **
City Island 2'yi oynamak tamamen ücretsizdir, ancak bazı oyun öğeleri ayrıca gerçek para ile de satın alınabilir. Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız, lütfen cihazınızın ayarlarından uygulama içi satın alımları devre dışı bırakın.

Okuyucu Yorumları