City Island: Airport ™

Size verilen adayı muhteşem bir turist cennetine dönüştürmelisiniz!

City Island: Airport ™

"City Island: Airport, en iyi oyun geliştiricilerden biri, Sparkling Society tarafından size sunulan yeni bir şehir oyunudur. Şirketin ilk oyunu olan City Island, milyonlarca kez indirilerek popülerliğini kanıtlamıştır. Sim City oyunlarını sevdiyseniz, kesinlikle bu 'Sim City tarzı' şehir oyununa bayılacaksınız!

City Island: Airport ile vereceğiniz mücadele bir adayı muhteşem bir turist cennetine dönüştürmek olacak. Dengeli bir hava alanı şehri ve cazibe merkezleriyle, tatil köyleriyle bir turist cenneti inşa etmeniz gerekiyor.

***** Mark P'nin yorumu: Benim en sevdiğim oyun!!!! *****
Bu oyun şu ana kadar oynadığım en güzel oyun!! Airport City, City Island ve Paradise Island oyunlarını sevdim ama bu oyun onların hepsine fark atıyor! Bu şehir kurma oyununu HEMEN ŞİMDİ indirmelisiniz!!

***** Jennifer V'nin yorumu: Muhteşem bir eğlence ve üstelik ÜCRETSİZ! *****
Beni her gün bu kadar eğlendirebilecek ücretsiz bir oyun bulabileceğimi hiç sanmıyordum. Grafikler muhteşem, oyun planı mükemmel ve oynamak için hiçbir şey ödemenize gerek yok! Kesinlikle tavsiye ediyorum.

City Island: Airport'ta, gelen ve giden uçuşları ağırlayabilmek için bir hava alanı inşa edeceksiniz. Adanıza turistlerle dolu uçakları çekmek için, oteller, tatil köyleri ve cazibe merkezleri inşa edeceksiniz. Aynı zamanda, hava alanınıza yolcu gönderecek olan evler inşa edeceksiniz ve kendi uçaklarınızı kullanarak para kazanabilirsiniz. Hava alanı şehrinizi büyütmek için ve adanızı bir turizm cennetine dönüştürmek için, her şeyin dengeli bir şekilde kurulduğundan emin olmanız gerekiyor.

***** Samantha O'nun yorumu: Mükemmel bir oyun! *****
Bu oyuna şimdiden düzinelerce saatimi verdim. Ben bu oyunun yılın en popüler ücretsiz oyunu olacağını düşünüyorum! İndirilmesi gereken bir uygulama!

***** Edwin M'nin yorumu: City Island: Airport *****
Dikkat edin, bu uygulama son derece bağımlılık yapıcıdır. :-)

** Özellikler **

- Tamamen Türkçe
- ÜCRETSİZ oyun
- YÜKSEK KALİTELİ grafikler
- Sezgisel oyun
- Düzinelerce güzel ve eşsiz binalar (tatil köyleri, oteller, cazibe merkezleri, hangarlar, terminaller, uçuş kuleleri, pistler, kent simgeleri, evler)
- Güzel tatil köyleri, oteller ve muhteşem cazibe merkezleri ile turistleri cezbedin
- Büyük uçakların sürekli turist taşıması için hava alanı şehrinizi büyütün
- Konaklama yerlerinden kâr tahsil edin
- Uçuş kulenizi ve terminalinizi adanıza uygun olarak yükseltin
- Tecrübe puanı toplayın ve yeni binaların kilidini açmak için seviyenizi yükseltin
- Dünyanın dört bir yanındaki noktalara uçun, mesela: Paris, Berlin, Tunus, Dubai, Amsterdam, Londra, Delhi, Hong Kong, Rio de Janeiro, New York, Pekin, Bangkok, Johannesburg, Singapur, Seul, Tokyo, Sydney
- Güzel kent simgelerinin kilidini açmak için Yıldızlar toplayın
- Oynarken düzinelerce ÖDÜL toplayın
- Şehrinizi ve hava alanınızı genişletin
- Nakit ya da altın almak için arkadaş kodlarını ve hediye kodlarını girin

Okuyucu Yorumları