Cloud Raiders

Ordunu topla ve adanı ele geçirilemez bir kıyamet kalesine dönüştür!

Cloud Raiders

Cloud Raiders, aksiyon stratejisini baş döndürücü yeni seviyelere taşıyor!

Yüzen adalarla dolu bir gökyüzünde, hepsine hükmetmen gerekiyor. En iyi tarafı mı? Bunu yapmak için beş milyon tonluk yüzen bir ada şeklinde bir kalen var! Acımasız yağmacılardan oluşan ordunu topla ve adanı ele geçirilemez bir kıyamet kalesine dönüştür! Arkadaşlarınla klanlar oluştur ve düşmanlarını gökyüzünden kov!

Üssünü gürleyen toplarla, zekice tuzaklarla ve büyüleyici artefaktlarla güçlendir, ardından da işgalcileri uzaklaştırmak ve gökyüzünden gelen düşman topluluklarına karşı koymak için birliklerini hücum ettir. Ufuktaki tehdidin saldırgan korsanlardan ibaret değil, o yüzden onların alçakça saldıran filolarını hızlıca dört bir yana dağıt.

Düşmanlarınla savaşmak için, balta savuran yağmacılar, el bombası atan bombacılar, ateş soluyan ejderhalar ve birçok başka korkusuz savaşçıdan oluşan bir orduyu eğit!

Önemli özellikler:

- Tamamen TÜRKÇE arayüz!
- Milyonlarca strateji, fakat yalnızca bir hedef: Diğer oyuncunun vurgununu ele geçir!
- Klanlar oluştur ve global hakimiyet için savaş! Dereceli PvP zaferine ulaşmak için savaş!
- Yüzen Kaleler, Korsan Salları arasında kahramanca bir taarruz ve havada süren diğer heyecan verici savaşlarda taarruza geç!
- Efsanevi patronlara ve korsan derebeylerine karşı ordunla birlikte savaş! Devasa golemlerin bulut ormanlarında gezindiği söylenir, fakat bunlar yalnızca kuyruklu yalanlardır... öyle değil mi?
- Senin tarafında savaşmaları için her hafta güçlü yeni birlikleri bir araya getir!
- Üssünü güçlü toplarla, zekice tuzaklarla ve diğer tahkimatlarla koru! Sana saldıranların karşısına çıkmak için birliklerini sığınaklarından toparla!
- Savaşçılarını, sihirlerini ve kahramanlarını laboratuvarda yükselterek tam potansiyellerini ortaya çıkar!
- Savaş alanında avantaj elde etmek için kendi patlatıcılarını hazırla! Yeter ki bombacılarının fabrikaya yaklaşmasını önle... bu, her an başına bir kaza getirebilir!
- Savaş Taşıyıcından yok edici top yaylım atışlarını devreye sok! Rakiplerini saf dışı bırakmak için yeni cephane yükseltmelerinin kilidini aç!

Okuyucu Yorumları