DU Speed Booster

Cihazınızın performansını arttırarak oyunları kasmadan oynayın.

DU Speed Booster

Bu muhteşem uygulama sayesinde Android cihazınızın performansını %60 oranında arttırabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz bir uygulama olan DU Speed ??Booster (Cleaner) her Android cihazda olması gereken bir araç. Sunduğu bir çok yardımcı özellik sayesinde cihazınızdan yüksek performans almanız artık mümkün hale geliyor.

Uygulamanın popüler olarak kullanılan pil tasarruf özelliği ile batarya ömrünü %70 arttırabilirsiniz. Ayrıca o an çalışan gereksiz uygulamaları kapatabilir ve cihazda yer işgal eden gereksiz dosyaları kolay bir şekilde silebilirsiniz. Oyun hızlandırıcı özelliğini kullanarak takılma, donma gibi problemlerden kurtulabilirsiniz.

ANDROID CİHAZINIZ İÇİN KOMPLE BİR OPTİMİZASYON ARACI

1. Oyunları daha hızlı ve takılmadan oynayabilmeniz için Game Booster modülü hizmetinizde! Sistem kaynaklarını en optimum duruma getirerek oyun performansınızı yükseltebilirsiniz.

2. Tek tuşla optimizasyon düğmesini kullanarak o an arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatarak cihazınızı hızlandırabilirsiniz.

3. Android cihazınızın bellek hızını yükseltmek ve boş alan açmak için çöp temizleyicisini kullanarak gereksiz dosyaları silebilirsiniz.

4. Herhangi bir performans düşüşüne olanak sağlamamak için, cihazınıza yüklediğiniz uygulamaları daha sağlıklı bir şekilde organize edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları