Easy Battery Saver

Cihazınızı hergün şarj etmekten bıktıysanız bu uygulamayı denemelisiniz.

Easy Battery Saver

Akıllı cihazların en büyük handikapı batarya süresinin çok uzun sürmemesi diyebiliriz. Bir çoğumuz cihazımızı her gün şarj etmek zorunda kaldığımız gibi, evden dışarıya çıktığımızda bataryanın çabuk bitmemesi için bir çok özelliğini kullanamaz durumdayız. Bu probleme çözüm arıyorsanız Easy Battery Saver uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Bu harika uygulama, size sunduğu seçenekler sayesinde cihazınızı yapılandırarak batarya süresini oldukça uzun bir süreye çıkarabiliyor. Uygulamayı yüklediğiniz zaman 5 farklı seçenek göreceksiniz.

Normal Mode: Cihazınızın hiçbir yapılandırmaya maruz kalmadığı günlük kullandığınız normal ayarlardır.

General Power Saving Mode: Ağ Kontrolü, Ekran ve Uyku modu gibi temel ayarların yapılandırıldığı bir seçenektir.

Intelligent Power Saving Mode: Akıllı tasarruf modu adı verilen bu seçenek 8 ayrı yapılandırma yaparak cihazınızın batarya performansını arttırır.

Super Power Saving Mode: Cihazınızın batarya süresini en uzun süreye çıkarmak için bu seçeneği işaretlemelisiniz. Bu sayede sadece telefon görüşmeleri yapabilir ve mesajlaşabilirsiniz.

Advanced Customized Mode: Cihazınızı istediğiniz şekilde yapılandırmanızı sağlayan bir seçenek.

Bu seçeneklerden kendinize uygun olanı işaretleyerek Android cihazınızın batarya süresini uzatabilir ve bu problemi hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları