El Feneri Müzikli Disko Işığı

Kullanırken oldukça eğleneceğiniz, çok amaçlı bir el feneri uygulaması.

El Feneri Müzikli Disko Işığı

IS Flashlight (El Feneri) ile telefonunuzun kamera LED flaşını kontrol edebilir, tek tuşla ışığı açıp kapatabilirsiniz. İsterseniz sadece basılı tuttuğunuzda yanacak şekilde farklı bir tuş seçeneği de mevcuttur.

Uygulama ayrıca bir adet de ana ekran üzerinde çalışan ampül görüntüsüne sahiptir. Bu özellik sayesinde, telefonunuz bir lamba görevi görür ve dokunarak ışığı kısabilir ve açabilirsiniz.

IS Flashlight (El Feneri) programının asıl ve en önemli özelliği ise; telefonunuz içerisindeki mp3 listesini kullanarak sanki bir disko ortamındaymış gibi 3D disko topu animasyonu eşliğinde bu şarkıları dinleyebiliyor olmanızdır. Ve bu 3d animasyon çaldığınız şarkının ritmine göre ışık saçmaktadır. Arkadaşlarınızla ya da evde müzik dinlerken ışıkları kapatın ve bu 3d animasyonun zevkini çıkarın. Odanızın havasını sanki bir parti atmosferine çevirebilirsiniz.

IS Flashlight (El Feneri) in bir diğer özelliği de Polis ışığı olabilmesidir. Yine 3D olarak hazırlanmış özel polis lambası animasyonu sayesinde arkadaşlarınıza komik şakalar yapabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları