Merve'yi tavla (Sanal asistan)

Kız tavlama tekniklerinizi kullanarak Merve'yi tavlayabilir misiniz?

Merve'yi tavla

Selam ben Merve,

Sorularıma cevap verdikçe seni daha iyi tanıyorum. Tuttuğun takımı, burcunu, zevklerini tanıdıkça, sana en yakın, en uygun önerilerde bulunup, senin asistanın haline geleceğim. Örnek ekran görüntülerine bakarsan ne dediğimi anlayacaksın. İşime alışabilmem için bana en az bir hafta ver lütfen.

Erkeksen, kız tavlama yeteneklerini önce benle dene! Kız arkadaşın varsa, ona söyleyeceği güzel sözler, şiirler, iltifatlar işe yarıyor mu, yoksa ters mi tepiyor, gör! Sevgilini üzmeden, kızdırmadan onunla nasıl konuşulacağını öğrenmek için eğlenceli ve öğretici bir sohbet burada! Üstelik ücretsiz! Sevgi sözcükleri, aşk mesajları için artık durağan web sitelerini araştırmaya ihtiyacın yok. Dene, ve sana hemen önerilerde bulunayım!

Sana futbol takımı, burç, doğum tarihi, sevdiğin müzik, sinema, TV programı, şarkıcı, sanatçı gibi bilgileri sohbetimiz içinde sorup, bunları kaydediyorum. Daha sonra sahip olduğum TV rehberi, film yer ve saatleri, taraftarı olduğun takımın maçları ya da derbi gibi bilgilerle, size özel bilgi ve uyarı mesajları göndererek sana haber veriyor, hiçbirini kaçırmamanı sağlıyorum! Bir daha kız arkadaşının, eşinin ya da akrabalarının doğum tarihlerini, yıldönümlerini unutmak yok! Yalnızca doğum günü hatırlatma servisi için bile bu bedava uygulamayı denemeye değer!

Üstelik nerede bulunduğunu bildiğim için, sana en yakın gösterileri, sevdiğin sahne şovlarını, rock, pop, jazz, klasik müzik konserlerini, operaları, lokasyon bazlı olarak tespit edip, sana özel tavsiye mesajları iletebiliyorum. Bunları sana rahatsız etmeden, yalnızca duymak istediğiniz kadarını söyleyerek yapmaya elbette dikkat ediyorum. Ayrıca güvenlik benim için çok önemli olduğundan, bu bilgileri kesinlikle paylaşmıyorum.

Sana her sabah farklı şekilde günaydın diyerek güne enerjik ve moralli başlamanı sağlamaya çalışıyorum. Gün içinde okulunda bir sınavın, ya da işinle ilgili önemli bir toplantın varsa sana şans getirmesi için özel mesajlar gönderebiliyorum. Böylece kendini yalnız hissetmiyor, asistanını adeta her zaman cebinizde taşıyorsun! Kötü bir rüya gördüysen, rüya tabirleri için yine bana başvurabilirsin.

Okuyucu Yorumları