One Touch Optimize

Tek bir dokunuşla Android cihazınızın hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

One Touch Optimize

One Touch Optimize yani Türkçe adıyla "Tek Dokunuşla Optimize Et" her Android cihazda mutlaka bulunması gereken oldukça kullanışlı bir optimizasyon uygulaması.

Önbellek verilerini temizleyerek etkin bir sistem optimizasyonu sağlayabilen uygulama böylece cihazınızın hızını artırıyor. Telefonunuzu her zaman yüksek performansta kullanabilmeniz için bu uygulamayı cihazınıza yükleyip belirli periyotlarda kullanmanızı öneririz. Bunu da dilerseniz uygulamanın ayarlar menüsünde yer alan "Automatic clear" seçeneği ile otomatikleştirebilirsiniz.

Uygulamayı cihazınıza kurup çalıştırdığınız andan itibaren tamamen Türkçe bir arayüzle karşılaşıyorsunuz. Toplam olarak 3 sekme altında yer alan seçenekleri kullanarak cihazınızın performansını artırabilirsiniz.

Optimize sekmesinde yer alan "Tek Dokunuşla Optimize Et" butonunu kullanarak sistem performansınızı düşüren işlemlerin otomatik olarak durdurulmasını sağlayabillirsiniz. Böylece telefonunuz boşa RAM harcamamış olacak. İşlem sekmesinde ise arkaplanda yürütülen işlemleri görebilir ve aralarından istemediklerinizi seçerek sonlandırabilirsiniz.

Ön bellek sekmesine ise cihazınıza kurduğunuz tüm uygulamaların cache dosyalarını listeleyebilir ve temizlik yapabilirsiniz. Ön belleği temizleme alışkanlığı edinmeniz, sisteminizin daha sağlıklı çalışmasını sağlayacaktır.

Okuyucu Yorumları