Optimize Master

Android cihazınızın performansından şikayetçi misiniz?

Optimize Master

Telefonunuzun performansıyla ilgili sorunlar mı fark ettiniz? Daha hızlı ve daha özgür bir akıllı telefon için, şimdi optimize edin.

HIZI GERİ KAZANIN

Tek bir dokunuşla gereksiz uygulama işlemlerini kapatın ve işlem yaparken harcadıkları gücü geri alın, bu sayede telefonunuz yalnızca çalıştırmak istediğiniz uygulamalara odaklanır! Kullanışlı CPU ölçer ekranı üzerinden farkı hemen göreceksiniz.

Optimize Master ile asla kapatmak istemediğiniz işlemler varsa, sadece üzerine uzun süre basılı tutun ve "Durdurmaya karşı koru" öğesini seçin.

ALANI GERİ ALIN

Bazı uygulamalar, geçici dosyaları agresif bir şekilde telefonunuzun hafızasında önbelleğe alarak, gereğinden fazla alan kullanır. Optimize Master, basit bir dokunuşla önbellekleri temizleyebilir. Size uygun bir zamanda, örnek olarak erken saatlerde, önbellek temizliği yapmayı bile programlayabilirsiniz, böylece temizlenmiş ve yeni güne hazır bir telefonla uyanırsınız!

Yüz binlerce kişi, telefonlarından daha fazla yararlanmak için Optimize Master'a güvenmektedir - artık siz de güvenebilirsiniz!

Okuyucu Yorumları