Phogy 3D

En havalı 3B etkili Phogy Selfie'sini oluşturun!

Phogy 3D

Phogy ile bütün resimlerinize hareket katın. 3B etkili selfie veya arkadaşlar, aile, evcil hayvanlar, doğa gibi en sevdiğiniz şeylerin normal resimlerini çekin ve Uygulamalar'dan Phogy dosyalarınızı açıp benzersiz sonuçlara ulaşın.

Phogy dünyanızı döndürür. Sadece Vivoti Company'nin Android'le çalışan cihazlar için en yeni uygulaması değil, aynı zamanda sizin fotoğrafçılığa bakış açınızı da değiştiriyor. Phogy akıllı telefonlar ve tabletlerle resim çekmeye yeni bir boyut getiriyor. Fotoğraflarınız hiç Phogy ile oldukları kadar canlı olmamıştı.

Phogy ile hayatınızın en iyi anlarını asla kaçırmayacak ve en iyisi de resimleriniz hareketsiz kalmayacak çünkü canlanacak! Statik resimleri 3B etkisi ile canlandırmak için birkaç basit adım var. Kolayca Phogy resminizi oluşturun, akıllı telefon veya tabletiniz sadece sağa hareket ettirin ve hedefi seçin. Sonuçlar gösterildikten sonra, 3B izlenimini harekete geçirmek için cihazınızı kenarlara doğru hareket ettirin.

Ayarları kulanırken, Phogy hareketin kontrol duyarlılığını düşükten yükseğe doğru kontrol edebilirsiniz. Phogy'yi çektikten sonra, uygulama çekiminize bir kalite dereclendirmesi yapacak. Phogylerinizi e-posta ile gönderin veya sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşın. Uygulama Facebook, Google+ üzerinden paylaşmak için kullanabileceğiniz mp4 dosyaları oluşturur ve ayrıca Google+, Tumblr veya Internet üzerinden paylaşmak içşn uygun animasyonlu GIFler oluşturur. Ayrıca Phogylerini kişiselleştirmek için kullanıcılar için hazır çeşitli sayıda filtreler bulunmaktadır.

En iyi çekimleriniz akıllı telefonunuzda parıl parıl parıldayacak eşsiz canlı duvarkağıtları kadar mükemmeller. Phogy ücretsiz ve pro sürüm olarak mevcut. Google Play'dan indirin ve Phogy ile hareketli duygularını deneyimleyen binlerce kullanıcıya katılın. Hadi, dünyanızı Phogylendirin!

Ana özellikler

- Sınırsız sayıda Phogy (pro)
- 3B etkisi ile benzersiz selfie çekimleri oluşturmanızı sağlar
- eposta, sosyal ağlar üzerinden paylaşıma olanak sağlar
- Facebook, Google+, vb. üzerinden paylaşmak üzere kullanmanız için mp4 dosyaları oluşturur. (Pro'da yüksek kalitede)
- Google+, TUmblr, v.b üzerinden paylaşmak için gif oluşturur. (Pro'da yüksek kalitede)
- Phogy'i 3B etkili canlı duvarkağıdı olarak ayarlayın (Pro)
- Phogynizi kişiselleştirmek için çeşitli sayılarda filtreler (Pro)
- Phogy'yi çektikten sonra açıklanan kalite derecelendirmesi (1 yıldızdan 5 yıldıza kadar)
- Phogy hareketin duyarlılığını düşükten yükseğe doğru kontrol edin (ayarlayın)

Fotoğraf anılarınızı 4 kolay adımda canlı hale getirin:

1. Bir Phogy çekin
2. Başlat düğmesine basın
3. Hedefe ulaşın
4. Cihazınızı Sağ tarafa doğru hareket ettirin ve Hedefe ulaşmayı sürdürün.

Okuyucu Yorumları