Smash Bandits Racing

Konsol kalitesinde muhteşem bir yarış oyunu!

Smash Bandits Racing

Smash Cops'un yaratıcılarından – Android platformuna gelmiş en deli yol yarışında Amerika'nın altını üstüne getir.

Hızlı arabaları güçlendir, kaçış aletleriyle avantajlı ol ve şehrin yollarında hızlanarak polisleri geride bırak. Ya da dev ödüller kazanmak için Bandits Yarış Ligi'nde diğer Bandit'lerle kapış

HER ŞEYİ EZ
Yani, hemen hemen her şeyi. Kirli pistlerin ve tozlu oduncu kasabalarının yer aldığı sürekli değişen bir dünyada hangi rotayı izlersen izle, önüne çıkan ezilebilir manzaraların içinden görüp göreceğin en ihtişamlı yıkım sahneleri yaratacak şekilde parçalayarak ve dağıtarak geç.

YÜKSELT VE GERİDE BIRAK
Arabana harika yükseltmeler ekleyerek oyunu (ve polisleri) geride bırakmayı ihmal etme. Hafif bir darbe ile başla, derken ekstra hız, tutuş ve güç sayesinde muhteşem hale getir. Daha çok kazanmaya başladıkça, gezegenin en hızlı arabası olan, büyüleyici Hennessey Venom GT'yi elde etme şansına da sahip olabilirsin.

LİDERLİK TABLOSUNU EZ
Havada dolaşan bir TV helikopteri olmadan çılgın bir yol yarışı yapmak ne kadar mümkün? Daha çok ilerledikçe ve daha çok şey ezdikçe, TV reytingi de, kazanacağın para da artar. TV kanalının en ünlü Bandit'i olmak için Facebook ve Google+ arkadaşlarına karşı oyna.

ŞANSINI YÜKSELT
Başlamadan önce, sana yolda lazım olacak bir şey seçmen gerek. Acımasız Şerif McBride ve yardımcılarına karşı sana avantaj sağlayacak patlamaz lastikler, 'Şoklayıcı' araba tabancası ve hatta bir tank alabilirsin.

HIZ KONTROLLERİ
Yenilikçi tek parmak kontrol sayesinde, arabanı sürmek, kaydırmak ve döndürmek ve çok işine yarayacak aletleri kullanmak süper kolay - nerede oynarsan oyna.

BİR BANDİT MÜCADELESİNE KATIL
Smash Bandits yarış organizatörleri, polisleri geride bırakıyor olmanın pek de zor olmadığını düşündüklerinden, sürüş becerilerinizi sınayabileceğiniz 100'ün üstünde mücadele hazırladı.

Okuyucu Yorumları