Snapdragon™ BatteryGuru

Snapdragon işlemcili cihazlar için pil tasarruf uygulaması.

Snapdragon™ BatteryGuru

Snapdragon™ BatteryGuru, Snapdragon mobil işlemcili telefonlarda cihazın işlevselliğini optimize eden akıllı değişiklikler yaparak pil performansını ve genel kullanıcı deneyimini geliştiren bir pil tasarruf uygulamasıdır.

Bu uygulama:

• Pil ömrünü uzatarak daha az şarj etmeyle daha uzun pil ömrü sağlar
• Snapdragon işlemcili akıllı telefonunuzu nasıl kullandığınızı akıllı bir biçimde öğrenir ve akıllı telefon işlevselliğini devre dışı bırakmadan cihazınızı optimize eder
• Kullanıcı yapılandırması gerektirmez - Snapdragon BatteryGuru, bunu sizin yapmanıza gerek kalmaması için akıllı telefon ayarlarını otomatik olarak öğrenip ayarlar

Snapdragon BatteryGuru, 2-4 gün arası süren bir başlangıç döneminin ardından kullanıcının davranışlarını öğrenir ve daha sonra pil ömrünü uzatmaya ve deneyimi geliştirmeye hazır olduğunu kullanıcıya bildirir. Snapdragon BatteryGuru, arka planda çalışmaya devam eder ve kullanıcı hakkındaki bilgilerini derinleştirerek deneyimi zaman içinde daha da fazla optimize eder.

Snapdragon mobil işlemcili cihazların listesi:
http://www.qualcomm.com/snapdragon/smartphones/finder

Trend Belirleme Soruları

S. Snapdragon BatteryGuru'nun neden konumumu bilmesi gerekiyor?
Y. Snapdragon BatteryGuru, Wi-Fi erişimine sahip olduğunuz yerleri öğrenmek için konumunuzu kullanır. Yaklaşık konumunuzu bulmak için GPS değil, Android'in düşük güç ağ konumu mekanizmasını kullanır.

S. Wi-Fi bağlantım KAPALI olmasını beklediğim zamanlarda neden bazen AÇIK oluyor?
Y. Snapdragon BatteryGuru Wi-Fi yönetim özelliği, Wi-Fi bağlantısını ihtiyaç duyduğunuzda açıp ihtiyaç duymadığınızda kapatarak, size güç tasarrufu sağlar. Ancak Wi-Fi erişimine sahip olmadığınızda, Snapdragon BatteryGuru, Wi-Fi erişiminizin değişip değişmediğini kontrol etmek için Wi-Fi bağlantısını birkaç dakikalığına AÇIK tutacaktır. Aynı şekilde, yeni bir konuma geldiğinizde, BatteryGuru, Wi-Fi erişimi olup olmadığını kontrol etmek için radyoyu birkaç dakikalığına açacaktır. Radyonun bu şekilde birkaç dakikalığına açılmasının pil ömrünüz üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır.

Okuyucu Yorumları