Sniper & Killer 3D

Düşmanlarınızı tek tek avlayacağınız nefis bir keskin nişancı oyunu.

Sniper & Killer 3D

Sniper & Killer 3D, operasyona hazırlanan düşmanlarınızı, gizlendiğiniz yerden sniper tüfeğinizle tek tek vurup etkisiz hale getireceğiniz adrenalin yüklü bir aksiyon oyunudur. Amacınız çete üyeleri sizi farkedip ateş açmadan hepsini öldürüp misyonunuzu tamamlamak.

Çatı, meydan ve benzin istasyonu gibi farklı senaryolar içersinde çeşitli görevler üstleniyorsunuz. Bu görevlerdeki en büyük yardımcılarınız zengin silah seçenekleri ve el bombası gibi mühimmatlar olacak.

Oyunu kurup çalıştırdıktan sonra bir senaryo seçiyorsunuz ve görev başlıyor. Cihazınızın ekranına dokunarak nişan alabilir, fire düğmesi ile ateş edebilirsiniz. Silahınızın dürbün özelliğini aktif duruma getirmek için sağ kısımdaki hedef simgesini kullanabilirsiniz.

Başarıyla tamamladığınız görev ve öldürdüğünüz düşman sayısına göre para kazanıyorsunuz. Düşmanlarınızı başından vurup (headshot) öldürürseniz daha da fazla para kazanabilirsiniz. Bu paraları kullanarak sniper tüfeğinizi değiştirebilir, çok daha gelişmiş silah ve donanım satın alarak gücünüze güç katabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları