The Tribez

Tribez yalnızca bir oyundan daha fazlası!

The Tribez

Tribez sırlar, gizemler ve bilinmeyen ancak güzel bir dünyanın içinde saatlerce süren bağımlılık yapan keşiflerle dolu uzak bir geçmişe seyahat ettiğiniz bir maceradır!

Bir kapının ardında kilometrelerce derinlerde hatırlanmayacak kadar eski zamanlardan saklanan barışsever insanların yaşadığı gizemli, ilkel bir dünyayı ziyaret etmeye davetlisiniz. Kendi taş devri köyünüzü inşa edin, dağlar ve denizlerin saklandığı arazileri keşfedin, sizin tanrılar tarafından gönderildiğinizi düşünen kabilenizi refaha çıkarmak için yönetin.

İlkel çamur barakalardan ileri atölyeler, okullar ve hatta bir tiyatroya kadar tonlarca bina ve yapı ile ilerleyin. Son detayına kadar özenle resmedilen bu büyüleyici dünyada ilginç görevler ve birçok yardımcı sizi bekliyor. Tribez bunları ve daha fazlasını sunuyor!

Komşu kabilelerin liderlerine yardımcı olun, ülkenizin ekonomisini geliştirin, yeni araziler keşfedin ve kabile üyeleriniz ve evcil dinozorlar ile buraları iskân edin! Tribez sanki gerçek, nefes alan bir dünyada yaşıyormuşsunuz gibi hissettirecek!

Oyun Özellikleri:

- Tamamen TÜRKÇE arabirim
- En küçük detaya kadar muhteşem grafikler
- Hareketli animasyonlar
- Nefes kesici sesler
- Tonlarca nesne, karakter, bina ve dekorasyon
- Kendi taş devri imparatorluğunuzu geliştirmenize imkân tanıyan gerçekten tükenmez olanaklar
- Yüzlerce büyüleyici görev: hazine ve eserleri arayın, uzak adaları keşfedin ve gizemli mağaralar ve çok daha fazlasına keşifler düzenleyin!

Okuyucu Yorumları