Turbo Bugs 2 - Survival Run

Aksiyon dolu sürükleyici bir 3D koşu oyunu.

Turbo Bugs 2 - Survival Run

Karıncaları, kınkanatlı böcekleri ezmekten, böceklerin her türlüsüne zarar vermekten bıktın mı?

Bugün bakış açını değiştir ve hızlı templolu bu 3D koşu oyunuyla bir turbo böceğin hayatını kurtar. Tüm yaşlardan çocuklar için mükemmel bir oyun. Bu hayatta kalma yarışına katıl ve böceğini yeterince hızlı depar attığından, yarışı kazanmak için yeterince hız kazandığından emin ol. Acımasız böcek katilini geride bırak!

Turbo böceklerin hayatlarından bir günü nasıl geçirdiklerini tecrübe et ve Hayatta Kalma KOŞUSUNA ŞİMDİ katıl!

Küçük kınkanatlı böceği, uğur böceğini ya da karınca karakterini elinde büyüteciyle seni kovalayan çılgına dönmüş böcek katilinden kurtar!

Kendini kurtarmak için kaçarken seni yavaşlatmaya çalışan şaşırtıcı engellerden çevik bir şekilde kaçınarak ormanın dönemeçli yollarında ve dar köprülerinde mümkün olduğu kadar hızlı depar at. Acımasız çocuğun sana turbo koşunu durduracak bir yanlış yaptırmasına ve seni bir böcek tostuna dönüştürmesine izin verme!

Hayatta kalma mücadelesi hiç bu kadar zorlu olmamıştı! Küçük böceğinin hayatını kurtarmak ve yarışta kalmak istiyorsan, kendini buna adamalısın, şimşek gibi hızlı olmalısın ve çabuk tepki vermelisin. Bunlar yarışı kazanmak ve böcek katili çocuktan sakınmak için gerçek bir turbo böceğinin uzmanlık kazanması gereken konular. Dönemeçli yollar üzerinde her köşede saklanan sinsi engellerin içine düşmemeye çalış. Süper hızlı depar için Turbo Jet çantanı kullan. O senin sadece daha fazla koşmana yardım etmeyecek, aynı zamanda seni, küçük koşucunu yoketmek isteyen bütün tehlikelere karşı yenilmez kılacak.

Koşunu sürdürebilmen gerçekten çok yorucu bir hale dönüşebilir. Yol boyunca mümkün olduğu kadar çok kavun ve kiraz toplayarak uğur böceği, karınca ya da kelebek karakterinin hızlı koşmasına yardımcı ol. Kavunlar küçük böceklerin en sevdiği yiyecek, onların daha fazla koşmasını ve hatta ezildiklerinde tekrar dirilmelerini sağlıyor. Bulunmaları güç olduğundan kavunlarını dikkatli bir şekilde kullan!

Böceğini yükseltmek için mümkün olduğu kadar çok kiraz topla, daha hızlı, daha uzun koşmasını sağla ya da onu bütün güç düşürmelerine ve koşarken çarpabileceğin engellere karşı yenilmez kıl.

Yol boyunca bulunabilecek çeşitli güçlendirmeleri, gizemli kutuları ve her türlü ikramiyeyi bulmaya çalışarak böceğinin hayatını kolaylaştır.

Bir mıknatıs kap ve yolunun üzerine çıkan bir tek kirazı bile ıskalamadığından emin ol.

Turbo jet çantası ile şimşeğe dönüşüyorsun, bu çanta sadece hızını arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda seni güçlendirme süresi boyunca bütün tehlikelere karşı yenilmez kılıyor!

Özellikler:

- Tamamen Türkçe arayüz
- Çok sayıda böcek karakteri seçebilirsin
* Tırtıl
* Uğur Böceği
* Kınkanatlı Böcek
* Karınca (çok yakında)
* Kelebek (çok yakında)
- Çok Çeşitli Güçlendirmeler
- Çılgın Hedefler
- Bitip Tükenmek Bilmeyen Bir Koşu
- Çekici 3D Grafikler

Küçük böceklerin hayatta kalması senin elinde! Yaşamaya devam mı edecekler, yoksa ezilecekler ya da yakılacaklar mı? Her şey tamamen sana bağlı!

Hızını arttır ve acımasız çocuğu geride bırak. Bu gerilimli koşu oyununda mücadeleyi kazan!

HIZLI KAL, HAYATTA KAL!

Okuyucu Yorumları