Yenibiris.com Mobil

İş arıyorsanız, size uygun ilanları takip etmek için bu uygulama yardımcınız olacak

Yenibiris.com Mobil

İş aramak kolay bir süreç değil. Neyse ki artık cep telefonlarımız, yeni iş ilanlarına ulaşmak için yeterli oluyor.

Bu uygulama ile bulunduğunuz yerden Yenibiris.com üzerinden iş arayabilecek, ilanlar arasında detaylı arama yapabilecek, seçtiğiniz ilanları detaylı olarak inceleyebilecek, ilanlara başvuru yapabilecek ve niteliklerinize uygun ilanlar yayınlandığında telefonunuzda uyarı alabileceksiniz.

Kolay ve hızlı kullanım hedeflenerek tasarlanan uygulamada kullanıcı adı ve şifre girmeden kelime ile iş aramak mümkün. Yenibiris.com internet sitesinde olduğu gibi kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra Bana Uygun İlanlarım, Detaylı Ara,Özgeçmişlerim, Başvurularım, Kayıtlı Aramalarım ve Mesajlarım bölümlerinden istenilen işlemleri yapabileceksiniz.

Detaylı Ara bölümünden ise ilanları Kelime, Pozisyon Adı, Sektör, İş Alanı, Şehir ve İlan Güncelliği gibi 6 farklı kritere göre arayabilecek, listeleyebilecek, görüntüleyebilecek ve
başvuru yapabileceksiniz.

Özgeçmişlerim bölümüne girerek var olan aktif ve pasif özgeçmişlerinizi görüntülemenin yanı sıra, özgeçmişlerinizi detaylarıyla görüntüleme imkanına sahip olabileceksiniz..

Kayıtlı Aramalarım bölümünde Yenibiris.com sitesinde oluşturduğunuz kayıtlı arama kriterlerinizi, bilgilerinizi görebilecek ve o kayda uygun ilan arayabileceksiniz.

Mesajlarım kısmında ise şirketlerden başvurularınıza gelen cevapları ve gelen veya giden mesajların detaylarını görebileceksiniz.

Tüm bunların yanı sıra, Yenibiris.com mobil uygulaması ile istediğiniz özellikteki iş ilanları yayınlandığı anda cep telefonunuza bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları