File Sharing Pro 3.1.2

Herhangi bir cihazdaki herhangi bir web tarayıcısını kullanarak dosyalarınızı güvenli bir şekilde paylaşın

File Sharing Pro 3.1.2

File Sharing Pro, herhangi bir cihazdaki herhangi bir web tarayıcısını kullanarak dosyalarınızı güvenli bir şekilde paylaşmanız için yerel işletim sistemi dosya paylaşım güvenliği ve profesyonel bir web sunucusu kullanan güvenli bir dosya paylaşım yazılımıdır.

File Sharing Pro dosya paylaşım uygulamasının yalnızca gereksinimi, yönlendiricinizde ileriye dönük bir bağlantı noktası kurmanızdır. Bundan sonra, kişilerinizle İnternet üzerinden güvenli bir şekilde belge, fotoğraf, video ve müzik paylaşmaya hazırsınız.

File Sharing Pro Windows dosya sunucusu ve mac dosya sunucusu, kullanıcıların herhangi bir cihazı ve herhangi bir web tarayıcısını kullanarak bağlanabilecekleri güvenli bir web sitesi yayınlar. Başarılı bir şekilde oturum açtıktan sonra kullanıcılar resimlere, videolara, müziklere ve belgelere göz atabilir ve bunları indirebilir, ayrıca kullanıcılar dosya yükleyebilir.

File Sharing Pro 3.1.2
Yayıncı PCWinSoft
Sistem Gereksinimleri Windows 7/ 8.1/ 10 (x32/x64)
Fiyatı $39.90 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 4.8 MB
File Sharing Pro 3.1.2 File Sharing Pro 3.1.2 Herhangi bir cihazdaki herhangi bir web tarayıcısını kullanarak dosyalarınızı güvenli bir şekilde paylaşın
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları