Game Fire 6.5.3 Professional

Game Fire Pro ile PC oyun deneyiminizi geliştirin!

Game Fire 6.5.3 Professional

Game Fire, en iyi oyun deneyimini elde etmek için bilgisayar performansını artırmaya çalışan bir PC oyun güçlendiricisidir. Game Fire mucizeler yapmayacak, ancak Game Fire'ı kullanarak önemli olan oyun ve uygulamalara tüm kaynakları ayırarak ve gereksiz hizmetler ve arka plan süreçleri tarafından tüketilen kaynakları azaltarak mümkün olan en iyi oyun deneyimine sahip olacağınızı garanti ediyoruz.

Game Fire, sistem performansını ve güvenilirliğini artırarak oyun deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir, bu da gecikmeleri ve kesintileri ortadan kaldırmaya ve oyun FPS'sini geliştirmeye yardımcı olacaktır. Game Fire, gereksiz sistem özelliklerini kapatarak, çeşitli sistem ayarlarını uygulayarak ve bilgisayar kaynaklarını oynadığınız oyunlara odaklayarak bilgisayarınızın performansını optimize eder. Sonuç, tek bir fare tıklamasıyla harika bir oyun deneyimi olacaktır.

Game Fire, diğer oyun güçlendiricilerin aksine, oyun ve uygulamaların performansını gerçek zamanlı olarak artırabilir, böylece CPU ve bellek gibi mevcut sistem kaynaklarını tam olarak kullanabilir ve aynı zamanda gereksiz ve arka plan işlemlerini depereitize edebilir. Game Fire ayrıca CPU ve GPU sıcaklığı ve saat hızı gibi gerçek zamanlı sistem sağlığı ve performans bilgileri sağlar.

Game Fire, deneyimli kullanıcılara kolay ve güçlü bir kullanıcı arayüzü kullanarak optimizasyon sürecinin her alanında kontrol sağlar. Game Fire ayrıca bir disk birleştirme yardımcı programı, ayarlar ayarlama aracı, uygulama optimize edici ve çok daha fazlası gibi bilgisayarınızdan her performans performansını sıkıştırabilen çok çeşitli güçlü optimizasyon araçları sunar.

Game Fire 6.5.3 Professional
Yayıncı Smart PC Utilities
Sistem Gereksinimleri Windows Vista with Service Pack 2/ 7 with Service Pack 1/ 8/ 8.1/ 10 (32-Bit or 64-bit); Supported languages: English and Portuguese
Fiyatı $17.95 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 16.6 MB
Game Fire 6.5.3 Professional Game Fire 6.5.3 Professional Game Fire Pro ile PC oyun deneyiminizi geliştirin!
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları