Hi-QoS Streaming Server 3.2.3

Uygulamalar ve hizmetler için videoları eşzamanlı olarak da yayınlayın!

Hi-QoS Streaming Server 3.2.3

Facebook, LinkedIn ve benzer uygulamalar ve hizmetleri aynı anda canlı yayınlamanız için canlı video akışı yazılımı!

Hi-QoS Streaming Server ile çoğu hizmetin kabul ettiği bir anahtar aracılığıyla akış yapmayı seçebilir veya Hi-QoS Streaming Server'ın kendi sanal kamerasıyla doğrudan akış gerçekleştirebilirsiniz. Hi-QoS Streaming Server kamerası, Facebook, LinkedIn ve canlı akış için mevcut tüm uygulamalar ve hizmetler üzerinde bir web kamerası olarak seçilebilir.

Hi-QoS Streaming Server, TV kartları ve Video Kameralar gibi harici cihazlar dahil olmak üzere bilgisayarınızdaki herhangi bir yakalama kaynağından akış gerçekleştirme özelliğine sahiptir.

Hi-QoS Streaming Server, aynı zamanda, QoS (Hizmet Kalitesi) ile yüksek kalitede film oynatma listelerinin akışını yapabilen bir medya akış sunucusudur.

Hi-QoS Streaming Server, PiP'de (resim içinde resim) çekilen aynı videoda web kamerası videosu yakalama ile ekran yakalama özelliğine sahiptir. Aktarılan tüm içerik WMV'de ve hatta MP4'te sabit diske kaydedilir. Hi-QoS Streaming Server, kayıtlı içeriği kırpmanız ve bölmeniz için kendi video düzenleme aracıyla birlikte gelir.

Ayrıca Hi-QoS Streaming Server canlı video akış yazılımı, iş için önemli olan canlı videonun üzerine logonuzu yerleştirme olanağı sunar.

Hi-QoS Streaming Server 3.2.3
Yayıncı PCWinSoft
Sistem Gereksinimleri Windows 7/ 8/ 10
Fiyatı $39.95 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 39.7 MB
Hi-QoS Streaming Server 3.2.3 Hi-QoS Streaming Server 3.2.3 Uygulamalar ve hizmetler için videoları eşzamanlı olarak da yayınlayın!
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları