Tenorshare iCareFone Cleaner 1.0

iPhone/iPad/iPod cihazlarınız optimize eder ve daha iyi bir iPhone deneyimi yaşatır

Tenorshare iCareFone Cleaner 1.0

Tenorshare iCareFone Cleaner sihirli bir temizleme ve iOS hızlandırma aracıdır. Gereksiz nesneleri anında güvenli bir şekilde siler ve büyük bir alan açarken bilgi sızmalarını da önler. iPhone/iPad/iPod cihazlarınız optimize eder ve daha iyi bir iPhone deneyimi yaşatır. iOS 10.3 ve iTunes 12.6 desteklenmektedir.

Ana Özellikler

  • App ler ile bağlantılı kaşe, çerez, Geçici dosya, tarayıcı geçmişi, rehber, fotoğraf kütüphanesi kaşe dosyaları gibi tüm çöp verilerini temizler.
  • Gereksiz sistem dosyalarını kesilmiş indirme verilerini , geçici dosyaları, kullanıcı depolama dosyalarını log dosyalarını vb. ögeleri tamamen siler.
  • Backup & Delete ve Backup & Compress işlemleri ile cihazınızda yer açar.
  • Anında izlenmiş büyük video, müzik vb. medya dosyalarını siler.
Tenorshare iCareFone Cleaner 1.0
Yayıncı Tenorshare
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; CPU: 1GHz (32 bit or 64 bit) or above; Free Hard Disk Space: 1GB or more; Supported iOS: iOS 10.3/ 10.2/ 10.1/ 10/ 9/ 8.4/ 8.3/ 8.2/ 8.1/ 8/ 7 and lower; Other Requirements: iTunes preinstalled
Fiyatı $19.95 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 15.9 MB
Tenorshare iCareFone Cleaner 1.0 Tenorshare iCareFone Cleaner 1.0 iPhone/iPad/iPod cihazlarınız optimize eder ve daha iyi bir iPhone deneyimi yaşatır
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları