WinX Mediatrans 7.0

iOS dosyalarınızı özgürce yönetin ve aktarın!

WinX Mediatrans 7.0

Apple'ın en son güncellemesi iOS 14, Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone serisi için yayınladığı en büyük yazılım güncellemesi. Büyük olasılıkla Ana ekran widget'ları, resim içinde video görüşmeleri ve dişli iMessage görüşmeleri gibi yeni özelliklerden etkileniyorsunuz. Herkes herkese açık beta sürümünü denemek için kaydolabilir, ancak bir uyarı kelimesi: Beta olarak adlandırılır, çünkü tam olarak hazır değildir, bu nedenle veri kaybı durumunda iPhone'unuzu önceden yedeklemenizi öneririz.

WinX MediaTrans, iPhone'unuzu yedeklemek ve tüm verilerinizi (fotoğraflar, müzik, videolar, e-kitaplar ve daha fazlası gibi) iPhone'unuz ile bilgisayarınız arasında taşımak için çok işlevli bir masaüstü uygulamasıdır. Aktarmaktan daha fazlasıdır, fotoğraflarınızı HEIC'den JPG formatına dönüştürmeyi de destekler, böylece istediğiniz yerde görüntüleyebilirsiniz.

MKV'yi içe aktarmanız gerekiyor, ancak iPhone ile uyumlu değil mi? WinX MediaTrans ile pasta kadar kolay! Düzgün oynatma için video dosyalarını otomatik olarak MP4 formatına dönüştürebilir. En önemlisi, WinX MediaTrans, iPhone'a kaydedilen medya dosyalarını ve diğer önemli belgeleri korumak için kullanıcı güvenliği için askeri sınıf şifreleme algoritmaları kullanır.

WinX Mediatrans 7.0
Yayıncı Digiarty Software
Sistem Gereksinimleri Windows Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)
Fiyatı $59.95 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 48.7 MB
WinX Mediatrans 7.0 WinX Mediatrans 7.0 iOS dosyalarınızı özgürce yönetin ve aktarın!
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları