1 Nisan Şakaları 2017

Dev şirketlerin 2017 yılı 1 Nisan şakaları yine güldürdü. Biz de, bu şakalarda en iyi 10 tanesini sizin için seçtik!

2017'nin en iyi 1 Nisan şakaları!

1 yıl daha geçti ve yine 1 Nisan geldi çattı. Her yıl olduğu gibi, pek çok sev şirket de, ardı ardına 1 Nisan şakalarını yayınladı.

Bu yazımızda, 2017'nin en çok dikkat çeken 10 1 Nisan şakasını listeliyoruz. Listenin yıldızı ise, her zamanki gibi, yine Google.

Google PacMaps

Google PacMaps

Google, 1 Nisan için, daha önce de yaptığı ve büyük beğeni kazanan PacMaps'i 2017 yılı için tekrar hayata geçirdi. Google Maps'in iOS ve Android uygulamalarında, sadece tek bir tuşa basarak, harita üzerinde PacMan oynamak mümkün.

Google Gnome

Google Gnome

Google'ın sesli asistanı Google Home'un, bahçeniz için yeniden tasarlanmış sürümü... Hava durumunu sorun; musluğu açmasını isteyin; ekeceğiniz bitkilerle ilgili bilgi isteyin. Google Gnome, sempatik görünümüyle hizmetinizde...

Google Bubble Wrap Klavye

Google Bubble Wrap Klavye

Google Japonya, hepimizin patlatmaktan garip bir zevk aldığı balonlu poşetleri, yeni br yazı yazma yöntemine çeviren klavyesi... Birkaç kelime yazmak için tüm bir günü harcamanız gerekecek ama, stressiz bir yazı deneyimi için kusursuz bir seçenek.

Lyft Araç Çağırma Eldiveni

Lyft Araç Çağırma Eldiveni

Otostop çeker misiniz? Lyft'in yeni giyilebiliri, otostop hareketinden yola çıkıyor ve bu eldiveni giyip elinizi kaldırdığınızda, hemen sizi alacak bir araç yanınızda bitiveriyor.

Duolingo Emoji Kursu

Duolingo Emoji Kursu

Lisan öğrenme uygulaması Duolingo, emojilerden kafası karışanların da yardımına koşuyor. Hizmet artık, özel bir emoji kursu da sunuyor; böylece siz de, gördüğünüz bir emojinin ne demek istediğini anlayabiliyorsunuz.

iFixit Mini Araç Takımı

iFixit Mini Araç Takımı

Elektronik cihazlar sürekli küçülüyor ama onları tamir etmek için kullanılan aletler hep aynı... Bunu değiştirmek isteyen iFixit ekibi, mini bir alet takımını gururla sunar. Üstelik ömür boyu garantisiyle birlikte...

Amazon Petlexa

Amazon Petlexa

Amazon'un asistanı Alexa'nın yeni sürümü, artık evcil hayvanlarımızın hizmetinde. Köpeğiniz neden havlıyor; aç mı; dışarı mı çıkmak istiyor? Bırakın Petlexa sizin için açıklasın.

Honda Emoji Korna

Honda Emoji Korna

Emojiler bu kadar hayatımıza girmişken, neden arabalarda da kendilerine yer bulmasınlar diyen Honda, korna ile emojileri bir araya getiriyor. Direksiyon üzerindeki her bir emoji tuşu, aslında o an kendinizi ifade etmenizi sağlayarak farklı korna sesleri üretiyor.

Google Wind

Google Wind

Yapay zeka ve makine öğrenimi ile güçlendirilen yel değirmenleri, Hollanda'nın bulutlu hasını açmak için düşünülmüş. Değirmenler duruma göre bulutları uzaklaştırıyor; size de güneşin tadını çıkartmak kalıyor.

Emirates'in Havuzlu Uçağı

Emirates'in Havuzlu Uçağı

Çok da teknoloji ile ilgili değil ama bu listeye girmeyi hak eden bir haber. Ünlü havayolu şirketi Emirates, konfor ve lüksü sevenlere, havuzlu ve pek çok etkinlik alanına sahip yeni dev uçağını gururla sunar...

Okuyucu Yorumları