10 adımda torrent hızınızı katlayın!

Torrent hızınızı maksimum seviyeye çıkarmak için takip etmeniz gereken 10 basit adım burada...

Daha hızlı torrent için...

Son yılların parlayan yıldızlarından biri olan torrent, günümüde internet kullanıcılarının vazgeçemeyeceği platformlardan biri haline geldi. Hatta öyle ki daha önce yayınladığımız bu haberimizde, sadece uTorrent'in kayıtlı kullanıcı rekoru kırarak 28 milyon farklı kullanıcıyı tek çatı altında toplamayı başarabildiğini sizlere duyurmuştuk.

Elbette torrent'in yükselişi başka alanlarda da hissedildi. Örneğin internet kullanıcılarının Internet Explorer'ın ardından en çok tercih ettiği ikinci web tarayıcısı olan Firefox da burada dile getirdiğimiz gibi torrent desteğine Firetorrent ile sahip oldu.

Ve torrent çılgınlığının artık ne boyutlara geldiğini gösteren son örnek de Windows 7'nin beta sürümünün gizli bir şekilde torrent'e sızması ve kullanıcıların Windows 7'yi bu sayede erkenden deneme şansı yakalamaları oldu.

Ancak torrent kullanımı gün geçtikçe artıyor olsa da, torrent kullanıcılarının muzdarip olduğu bazı sorunlar da yok değil. Örneğin torrent kullanıcılarının en az yarısı, iyi bir torrent için saatlerini internet başında harcayabiliyor. Diğer yarısı ise torrent hızlarından memnun olmayan kullanıcılardan oluşuyor ve torrent hızlarını nasıl maksimize edebileceklerinin yollarını arıyor.

Bu makalede torrent hızınıza nasıl doping yapabileceğinizi mercek altına aldık. Makalenin devamını galeri sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları