10 bin mAh Bataryalı Telefon Geri Dönüyor

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve 10.000 mAh kapasiteli pile sahip olan K10000, yenilenerek geri dönüyor!

10 bin mAh pilli telefon yenileniyor!

10 bin mAh kapasiteli bataryaya sahip cep telefonu olur mu demeyin, çünkü var. Geçtiğimiz sene Oukitel tarafından üretilen K10000, tam 10 bin mAh'lik bir bataryayla beraber geliyordu. Yeni telefonunda yine aynı batarya kapasitesini koruyacak olan Oukitel, yenilenmiş bir tasarım anlayışı ve güçlendirilmiş bir teknik altyapıyla telefonu sunmaya hazırlanıyor.

Oukitel, yeni K10000S modelini, selef modelden ayıracak 3 önemli değişikliğe gidiyor.

  • 1- Oukitel, K10000S modelinde, deri malzeme kullanacak ve bunun karşısında daha az metalik malzemeye yer verecek. Şirket, keskin kenarlar kullanacağı telefonda, temiz ve rafineri bir görünüm sergilemek istiyor.
  • 2- 10 bin mAh'lik batarya, kuşkusuz biraz kalın ve ağır bir gövde demek. Ancak yeni modelinde, selef modele göre daha hafif ve daha ince bir tasarım anlayışını hedefleyen Oukitel, böylece telefonu tercih edeceklere, kullanımı zor olmayan bir model hazırlamak istiyor.
  • 3- Son önemli değişiklik ise kuşkusuz işlemciye dayalı. Selef modelde Mediatek MT6735 SoC kullanan Oukitel, bu yeni modelde yine Mediatek'i tercih edecek, fakat performansıyla göz kamaştıran Helio P20 yonga setini kullanacak. Yine telefonun 4 GB RAM kapasitesiyle gelmesi bekleniyor.

Şimdilik bunlar dışında herhangi bir bilgi yok. Telefonun fiyatı ve ne zaman satışa sunulacağı şimdilik merak konusu.

Okuyucu Yorumları