10 çekirdekli, 6GB RAM'li cep Vernee Apollo!

Kağıt üzerinde yazan yüksek teknik özellikler hoşunuza gidiyorsa, bu telefona bir göz atın!

10 çekirdekli, 6GB RAM'li cep

Şubat ayından önce ismini hiç duymadığımız telefon üreticisi Vernee, uygun fiyata satışa sunduğu amiral gemisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Vernee Apollo'nun 128GB depolama alanı, 10 çekirdekli Mediatek MT6797 işlemci ve 6GB RAM gibi cömert özellikleri var.

Telefonun özellikleri arasında "3D force touch" adlı bir işlev de geçiyor; ancak bu işlevin Apple'ın iPhone 6S'te ortaya çıkan Force Touch'a benzeyip benzemediği bilinmiyor. Vernee Apollo'daki Force Touch'ın çalışıp çalışmadığı merak konusu, ancak telefonun en ilginç yanı 399,99 dolarlık fiyatı. Bu fiyat Çin için yüksek olsa da, üst seviye özelliklere sahip bir telefon için uygun sayılıyor.

10 çekirdekli, 6GB RAM'li cep Vernee Apollo!

Apollo'nun diğer özellikleri arasında çift tonlu flaşlı 21 MP Sony IMX230 kamera, parmak izi tarayıcısı, USB Type C, Android Marshmallow, tek parça metal kasa var.

Cihaz Mediatek'in 2016 basın konferansında birkaç hafta önce tanıtıldığından vaporware olma ihtimali düşük. Ancak telefonların kağıt üzerinde iyi görünmesinin yeterli olmadığını biliyoruz. İşletim sisteminin yeteri kadar optimize edilmemesi ve güncelleme desteğinin sunulmaması, telefonun tüm değerini ortadan kaldırabilir.

Okuyucu Yorumları