10 müthiş Xbox One oyunu!

Xbox One piyasaya çıkınca, ona bu müthiş oyunlar eşlik edecek... İşte 10 müthiş "çıkış oyunu"!

10 müthiş Xbox One oyunu!

Çıkış oyunları, konsolların kaderini belirleyen en önemli etkenlerden. Xbox One'ın satışa sunulmasına artık sayılı günler kaldı ve onunla ilk oynayacağımız "üst düzey" oyunları aşağı yukarı biliyoruz. Watch Dogs ve Titanfall gibi bazı dev yapımlar konsolla beraber ortaya çıkmayacaklar belki, ama ilk günkü seçenekleriniz hiç de kısıtlı olmayacak. İşte ilgimizi çeken 10 Xbox One çıkış oyunu.

10 müthiş Xbox One oyunu!

FIFA 14

Son nesil konsollar için Ekim'de piyasaya sürülmüş olsa da FIFA 14, Xbox One'da en çok oynanan oyunlardan bir tanesi olacak. Oyundaki yenilikler arasında daha iyi görünen taraftarlar ve futbolcuların daha gerçekçi hale gelen hareketleri var.

Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts, sonraki nesil FPS oyunlarının nasıl görüneceğini bizlere sergileyecek. Xbox One sahipleri, zaman içinde Ghosts dünyasını geliştirecek özel DLC paketlerine de sahip olacaklar.

Dead Rising 3

Xbox'a özel oyunlardan Dead Rising 3, size zombi öldürme zevkini tam anlamıyla yaşatıyor. Oyunun SmartGlass desteği, ona tablet ve telefonunuzla erişebileceğiniz anlamına geliyor.

Forza Motorsport 5, Battlefield 4...

Forza Motorsport 5, Battlefield 4...

Forza Motorsport 5

Yarış oyunlarının kendine has bir oyuncu kitlesi var. Ancak bu keyfi yaşamak isteyenler, Forza Motorsport 5'te "buluttan güç alan" gerçek rakipler, "süper otomobiller" ve çok daha fazlasını bulabilecekler.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Ubisoft'un kendi topluluğunu oluşturmayı başaran third person shooter'ının dördüncü sürümü Black Flag, Xbox One'ın neler yapabildiğini bizlere gösterecek. AC serilerinin her zaman etkileyici grafikler sunduğunu biliyoruz. Şimdiye kadar gösterilen demolar ise One'da da müthiş bir oyunla karşılaşacağımızın habercisi.

Battlefield 4

Xbox 360 ve PS3'te çevrimiçi oyunlarda 24 oyuncuya izin veren oyun, Xbox One'da 64 oyunculu haritalarla gelecek. Battlefield, yeni nesil Xbox One'da büyük bir hit olmaya aday.

Ryse: Son of Rome

Kılıçların havada uçuştuğu Ryse: Son of Rome'da Kinect'i kullanarak Roma'nın generali olmaya doğru yükseleceksiniz.

Crimson Dragon ve fazlası

Crimson Dragon ve fazlası

Crimson Dragon

Panzer Dragon'un halefi olarak değerlendirilen Crimson Dragon'da ejderhanızın üzerinde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.

Just Dance 2014

Dalga geçtiğimizi düşünüyor olabilirsiniz. Ama Just Dance 2014, Xbox One için ödediğiniz parayı evinizdekilere anlatmak için iyi bir yol.


LEGO Marvel Superheroes

Konsolunuzda legoların çocuklar için olduğunu düşündüğünüz için hiç lego oyunu oynamadıysanız, fikrinizi değiştirmelisiniz. Oyun çocukların oynayacağı kadar anlaşılır olabilir, ancak yetişkinlerin de ilgisini çekecek kadar iyi. Iron Man, Thor, Hulk ve Spiderman'le büyük görevler altına girmeye hazırlanın.

Okuyucu Yorumları