120.600mAh'lik mobil şarj cihazı geliyor!

Bu pili yanınızda taşımayı göze alırsanız, telefonunuzun şarjının bitmeyeceğinden emin olabilirsiniz

Şarjınız hiç bitmeyecek!

Yanınızda taşınabilir şarj aleti taşıyorsanız, telefonunuzun pili bittiğinde onu hemen şart etmeye başlayabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Peki ama şarj cihazınızın da pili biterse?

Piyasadaki tüm taşınabilir şarj cihazlarından güçlü olan 120.600mAh'lik Anker PowerHouse ile telefonunuzun bir aylık pil ihtiyacını yanınızda (teoride) taşıyabilirsiniz. Üreticisine göre tek şarjla telefonunuzu 40 kez şarj edebilen cihaz, notebook'unuzu 15 kez yüzde 100'e kadar şarj edebiliyor ve 7 saat boyunca küçük bir buzdolabı gibi çalışabiliyor. Cihaz üzerinde 12 voltluk bir otomobil portu (sigara yakıcısı) ve dört yüksek hızlı USB portu bulunuyor.

22 Mayıs'ta satışa sunulacak olan şarj cihazının 499 dolarlık fiyatı, biraz yüksek. Anker PowerHouse'un fiyatı kadar önemli bir dezavantajı, 4,2 kilogram ağırlığında olması ve ölçülerinin genişliği. 20 cm uzunluğundaki ve 16,5 cm genişliğindeki kutuyu muhtemelen elinizde taşımak istemeyeceksiniz. Bu yüzden cihazın daha ziyade kamp yapanlara ve elektrikten uzak bölgelere yolculuk yapanlara yönelik olduğu söylenebilir.

Okuyucu Yorumları