120 gigabyte veri artık cepte!

Western Digital’ın Türkiye distribütörü İnfronic, pasaport boyutundaki taşınabilir sabit diskin 120GB kapasiteli yeni modelinin satışına başladı.

120 gigabyte veri artık cepte!

Daha önce 40 ve 80GB kapasiteli modellerinin yoğun ilgi gördüğü Western Digital Passport ile artık 120GB kapasitesindeki bilgiler cepte taşınabilecek.

Western Digital’ın Türkiye distribütörü İnfronic, yaz aylarında satışa sunduğu taşınabilir sabit disk olan Western Digital Passport’un 120GB kapasiteli yeni modelinin satışına başladı. Bilgisayardaki bilgilerinizi her yere taşıyabileceğiniz ‘Passport’ adı verilen USB bağlantılı taşınabilir sabit diskler sadece 14 cm boyunda (pasaport büyüklüğünde). Bu boyuta artık 120GB kapasitesinde bilgi/veri sığdırıp, bilgilerinizi cebinizde bile taşıyabiliyorsunuz.

İnfronic tarafından yaz aylarında satışa sunulan ilk Passport modelleri 40 ve 80B kapasiteli idi. İnfronic yetkilileri bu modellerin ciddi bir talep gördüğünü belirterek, artık daha yüksek kapasiteli yeni modeli de tüketicilere sunduklarını ifade ediyorlar. Taşınabilir sabit diskler sayesinde birçok sorun ortadan kalkıyor. Tüm diskinizi, dolayısıyla bilgilerinizi yanınızda taşıyarak istediğiniz bir bilgisayarda çalışmak mümkün. Ayrıca, bu sayede bilgi güvenliği konusunda da önemli bir çözüm sağlanıyor.

USB 2.0 destekli olan ürünler, enerjilerini de USB’den alıyorlar. Bu nedenle WD taşınabilir sabit diskler için elektrik adaptörü, şarj aleti vb gerekmiyor. Bilgisayar olan her yerde ürünü takıp kullanmak mümkün. Kullanımı da çok basit. Tak-çalıştır felsefesiyle üretilen ürünlerde güvenlik de ihmal edilmemiş. Darbe, düşme gibi sert etkilere karşı korumalı bir kasaya sahip. 5400rpm devir hızı bulunan Western Digital Passport, küçük, parlak ve şık kasası ile cepte rahatlıkla taşınabiliyor. Çok sessiz çalışan ürün hem PC hem de Macintosh uyumlu.

Çok sık seyahat eden ya da güvenlik gibi nedenlerle diskteki bilgilerini yanında taşımak isteyenler için ideal bir ürün olan Western Digital Passport taşınabilir diskler, aynı zamanda video, oyun, müzik parçalarını yanında taşımak isteyen gençlere de hitap ediyor. 14x9x2 cm boyutlarında, 120GB kapasiteyi cebinde taşımak isteyenler için ürünün fiyatı ise 195 USD+KDV.

Okuyucu Yorumları