13MP ön ve arka kameralı Asus Zenfone Selfie!

Asus, Zenfone serisi akıllı telefonlarına sürpriz bir model daha ekledi!

Asus'tan yeni Zenfone!

Son zamanların telefonlarındaki ön kameraların gelişmesinde "selfie" kelimesinin büyük bir payı var. Selfie telefonu dendiğinde akla ilk gelen telefonlardan bir tanesi, bugüne kadar HTC Desire Eye idi. Ancak yine Tayvan'dan çıkan bir rakip, bunu değiştirebilir.

Asus'un yeni Zenfone Selfie'si, adından da anladığınız üzere selfie çekme işine yoğunlaşıyor. Telefon 13 megapiksellik ön ve arka kameralarla geliyor. Kameraların çözünürlükleri aynı, ancak sadece f/2.0 arka kamera, düşük ışıkta çalışabilen lazerli otomatik odaklanmayla geliyor. Öndeki f/2.2 kamera ise 88 derecelik alan görüşü sayesinde "grup selfieleri" çekmeyi kolaylaştırıyor.

Cihazın geriye kalan özellikleri, Zenfone 2'yle hemen hemen aynı. 5,5 inç'lik 1080p LCD ekranla gelen cihazda bu kez Gorilla Glass 4 kullanılmış. Bir başka değişiklik ise Asus'un bu defa Qualcomm'un orta seviye Snapdragon 615 işlemcisini tercih etmiş olması.

Zenfone Selfie'nin aşağıda gördüğünüz isteğe bağlı Swing aksesuarı ise, hem pratik bir tutucu yerine geçiyor, hem de selfie'lerde daha uzağa uzanmanızı sağlıyor.

Zenfone Selfie'nin çıkış tarihi ve fiyatı henüz duyurulmadı. Ancak 5,5 inç'lik telefonları seviyorsanız ve galerinizin önemli bir kısmı selfie'lerinizden oluşuyorsa, bizce cep hakkındaki haberleri takipte olun.

Okuyucu Yorumları