15 Bin Sayfaya Kadar Baskı Mümkün!

HP'nin Ink Tank yazıcı serisi ile 15 bin sayfaya kadar baskı mümkün.

15 bin sayfa baskı mümkün!

HP, Ink Tank serisinde yer alan, yeni HP Ink Tank 315 ve Wireless 415 yazıcılarının CEMA (Orta&Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesine açılımını duyurdu. Küçük işletmeler için tasarlanan bu yazıcıların yüksek kapasiteli mürekkep tankı sistemi, kullanıcıların 8 bin sayfaya kadar renkli veya 15 bin sayfaya kadar siyah renkte çıktı alabilmelerini sağlıyor. Üstelik tüm bu işlemler sayfa başına uygun fiyatlı olarak gerçekleştirilebiliyor.

Yüksek kaliteli üretim, güçlü iş planları, pazarlama materyalleri veya fotoğrafları ofislerinden ayrılmadan elde etmek isteyen küçük işletmeler ve start-up'lar için geliştirilen HP Ink Tank 315 ve 415 yazıcılar uygun fiyatlı olsalar da kaliteden ödün vermiyorlar. Koyu, daha net metinler ve 22 kata kadar daha uzun süre solmaya karşı dayanıklı fotoğraflar, kullanıcılara aradıkları performansı sunuyor.

45 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan her bir mürekkep şişesi ile kullanıcılar her siyah sayfayı yaklaşık 0,009 TL'den ve her renkli sayfayı 0,0056 TL'den yazdırabilirler.

15 Bin Sayfaya Kadar Baskı Mümkün!

HP Türkiye Ev ve Küçük Ofis Yazıcıları Kategori Müdürü Burcu Yücesoy, "Küçük işletmeler verimliliğe ve kaliteye değer verirken aynı zamanda da sürekli olarak tasarruf sağlayacak yenilikçi teknolojiler arıyorlar. Yeni HP Ink Tank yazıcıları, binlerce sayfada yüksek kaliteli ve güvenilir baskı imkanı sağlıyor. Üstelik 415'in kablosuz bağlantı özelliğinden, küçük modern ofislerin de muhakkak faydalanması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Modern ofislerde yerden tasarruf sağlamanın çok önemli olduğu göz önüne alındığında, her iki yazıcının da küçük ve kolay kullanımlı olması ile israf veya dağınıklık yaratmaması gibi özellikleri öne çıkıyor. Mürekkep tankı sistemi, HP'nin orijinal mürekkebi kullanılarak sızıntı yapmayan şişelerle kolayca doldurulabilir ve saydam tankları sayesinde mürekkebin dolum seviyesi de rahatlıkla kontrol edilebilir.

İster ev ofisi, ister ortak alanda yer alan bir ofis veya çok uluslu bir ağın parçası olan bir ofis, bugünün ofislerinde kablosuz bağlantı "olmazsa olmaz" bir ihtiyaç. HP Ink Tank Wireless 415, akıllı telefon veya tabletlerden kolayca ve doğrudan baskı ve tarama olanağı sağlıyor. Aynı zamanda kullanıcılar ücretsiz HP akıllı uygulamasını indirerek; sosyal medyadan, bulut üzerinden veya galerilerinden fotoğrafları kolayca basabilir, hemen her yerden e-postalarına veya buluta tarama yapıp paylaşabilir ve tek bir düğmeye dokunarak mürekkep siparişi verebilirler.

Fiyatlandırma

  • HP Ink Tank 315 yazıcı için üreticinin tavsiye ettiği piyasa fiyatı 599 TL'den başlıyor.
  • HP Ink Tank Wireless 415 yazıcı için üreticinin tavsiye ettiği piyasa fiyatı 699 TL'den başlıyor.
  • Her iki yazıcı da 2 yıllık HP sınırlı garanti süresiyle geliyor.
Okuyucu Yorumları