Bentley, merakla beklenen Mulliner Batur modelini ilk kez gösterdi

Bentley'in merakla beklenen sıra dışı modeli Mulliner Batur, 3D baskılı 18 ayar altın kaplama dahil, inanılmaz özelleştirme seçenekleriyle geliyor.

Bentley, merakla beklenen Mulliner Batur modelini ilk kez gösterdi

Bentley, gelecekteki elektrikli araçlarının stilini tanımlayacağını söylediği Mulliner Batur modelinin ilk tanıtım görüntüsünü yayınladı. Yeni lüks araç, 20 Ağustos'ta Monterey Car Week etkinliğinde tanıtılacak.

Otomobil üreticisi, şanslı müşterilerinin her yüzeyin ve bileşenin rengini ve kaplamasını değiştirebilmesiyle, bu ultra özel modelin son derece özelleştirilebilir olacağını vaat ediyor. Bu, sahiplerine gerçekten benzersiz bir şey inşa edebilmeleri için çok fazla alan bırakıyor. Düşük karbonlu deri, doğal elyaf kompozitler ve belki de en ilgi çekici olanı, 3D baskılı 18 ayar altın dahil olmak üzere sunulan bir dizi kaplamadan söz ediliyor.

Batur, gelecekteki elektrikli araç tasarım dilinin ipuçlarını gösteriyor olsa da, aslında elektrikli değil. Bentley'in basın açıklamasına göre, Bentley'in her zamankinden daha fazla güç üretecek denenmiş ve gerçek W12 benzinli motorunu kullanıyor.

Modelin elektrik seçeneğine sahip olup olmayacağı belli değil. Bunu ancak lansman sırasında öğreneceğiz.