2 farklı kategoride onlarca duvar kağıdı

CHIP Download gururla sunar: 2 farklı kategoride onlarca duvar kağıdını bir araya getirdik.

Onlarca duvar kağıdı burada

deviantART.com ve benzeri sanat paylaşım ağlarında birbirinden yetenekli sanatçılar eserlerini sergiliyorlar. CHIP Download bu özel dosyada bu sitelerde yer alan en yetenekli 50 sanatçının eserlerini bir araya getirdi.

Özel dosya: Dijital sanat duvar kağıtları

Masaüstünüzü bilgisayar dünyasının çağdaş sanatçılarının eserleri ile şenlendirmek ister misiniz? Eğer bu soruya yanıtınız "evet" ise fantezi dünyalarından görüntülerden mükemmel foto modellere, gerçeküstü mekanlardan matrix benzeri dünyalara kadar uzanan geniş bir yelpaze içerisinde sizin için hazırladığımız özel duvar kağıdı dosyasına mutlaka bir göz atın!

CHIP Download tarafından hazırlanan bu özel dosyada dijital dünyadaki resim sanatının en yetenekli temsilcilerinin en güzel eserlerini bir arada bulacaksınız!

Özel dosya: Dijital sanat duvar kağıtları

Beklenen bomba oyunların duvar kağıtları

Beklenen bomba oyunların duvar kağıtları
Gamescom fuarı her yıl 400'den fazla oyun firmasına ev sahipliği yapıyor.

Diablo 3, God of War 3, Uncharted 2, StarCraft 2: Oyun dünyasının babaları bir bir sökün ediyorlar. Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleştirilen 17. gamescom 09 oyun fuarı dünyanın dört bir köşesinden 400'den fazla oyun firmasını bir araya getirdi.

Özel dosya: gamescom 09'dan en iyi oyun duvar kağıtları!

Fuarda tanıtılan oyunlar arasında en iyilerini sizler için seçtik ve onları tanıtan çok özel duvar kağıdı paketlerini bir araya getirdik. Ekranınızı favori oyununuzun duvar kağıdını kullanarak süslemek istiyorsanız CHIP Download tarafından hazırlanan bu özel dosyayı kaçırmayın!

Özel dosya: gamescom 09'dan en iyi oyun duvar kağıtları!

Okuyucu Yorumları