2 "spam kralı", 2 kötü son...

Spam kralı lakabıyla ünlenen 2 isim, geçtiğimiz hafta gündeme damgasını vurdu. İşte spam'in acı sonu

Kralların düşüşü...

ABD'nin Colorado eyaletinde 20 firmaya "spam mail" göndererek 3,5 milyon dolarlık haksız kazanç elde ettiği için 21 ay hapis cezasına çarptırılan "Spam Kralı" lakaplı Edward "Eddie" Davidson eşi ve 3 yaşındaki kızıyla beraber ölü bulundu.

Geçen hafta Florence'daki hapishaneden kaçan Davidson, eşi ve kızıyla birlikte Denver'ın 50 km güneyinde arabalarında ölü bulundu. Davidson'un 16 yaşındaki kızının ise boynundan yaralandıktan sonra kaçmayı başardığı bildirildi. Araçtaki 7 aylık bebek de saldırıdan sağ kurtuldu.

Davidson'un eşini ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği sanılıyor. Yetkililer, Davidson ailesinin saldırıya uğramış olma ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.

Diğer krala 4 yıl hapis cezası!

Diğer krala 4 yıl hapis cezası!
Soloway: Hapis cezasına çarptırıldı.

Spam kralı olarak ünlenen diğer bir isim olan Robert Soloway ise, geçtiğimiz hafta sona eren yargılama süreci sonucunda dört senelik hapis cezasına çarptırıldı.

Los Angeles Times'ın haberine göre Robert, 2007'de Seattle'da tutuklanmıştı. Suçlu, 2003'ten bu yana toplam bir milyon spam mail yolladı. Başka yasa dışı fiillerin yanında e-mail sahtekârlığı, para araklama ve kimlik hırsızlığı ile suçlandı. Ve sonunda beklenen oldu ve spam kralı tam 4 yıl boyunca demir parmaklıkların ardında kalmakla cezalandırıldı.

Okuyucu Yorumları