2 yeni Alcatel OneTouch Türkiye'de

İki yeni Alcatel OneTouch modeli Türkiye'de ilk kez ve sadece Vodafone'da satışa sunuluyor

İşte yeni Alcatel cepler!

Türkiye'de dijital dönüşüme liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, akıllı cihaz fırsatlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya devam ediyor. Vodafone, büyük ekranlı gerçek akıllı telefon deneyimini yeni Alcatel OneTouch telefonlarla uygun fiyata yaşatıyor. İki yeni Alcatel OneTouch modeli, Türkiye'de ilk kez ve sadece Vodafone'da satışa sunuluyor.

Vodafone'lular için maliyet avantajıyla kaliteli bir akıllı telefona terfi etmeyi kolaylaştıran Alcatel OneTouch Idol 2; şık tasarımı, ince yapısı, üstün teknolojisi ve 5 inçlik göz kamaştırıcı ekranına karşın sadece 799 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Sadece Vodafone Cep Merkezleri'nde satışa çıkan telefon, Vodafone'lular için tarifeye ek 24 ay taksit fırsatını da kapsıyor.

Alcatel OneTouch Idol 2 hangi özelliklere sahip?

Alcatel OneTouch Idol 2'nin 5 inçlik qHD ekranı, Corning Gorilla Glass sayesinde çiziklere ve darbelere karşı yüksek koruma sağlıyor. Görüntü sabitleme özelliğine sahip 8 megapiksellik kamera, yüz tanıma ve Full HD video kaydı özelliğini de beraberinde getiriyor. Android 4.2 Jelly Bean platformundan güç alan cep, 1.3 Ghz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM ve 8 GB dahili belleğe sahip. Ayrıca mevcut bellek microSD kart desteğiyle 32 GB'ye kadar yükseltilebiliyor. FM Radyo, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, HSPA+ 3G ve A-GPS ile dijital bağlantılı yaşamı kolaylaştıran Alcatel OneTouch Idol 2, şık tasarımı güçlü teknolojiyle buluşturuyor.

Alcatel OneTouch Pop C7 de geliyor!

Alcatel OneTouch Pop C7 de geliyor!

Büyük ekranı güçlü bataryayla birleştiren Alcatel OneTouch Pop C7 ise 5 inçlik büyük ekran deneyimini Vodafone'luların mobil internet keyfini doya doya yaşaması için sadece 599 TL'ye sunuluyor. Vodafone Cep Merkezleri'nde Alcatel OneTouch Pop C7'ler de 24 ay vade fırsatıyla abonelerle buluşturuluyor.

Güçlü bataryasıyla dikkat çeken Alcatel OneTouch Pop C7, uygun fiyata büyük ekranlı akıllı telefona kavuşmayı kolaylaştırıyor. Pratik ve kolay bir kullanım sunan cihaz, içinde hazır gelen uygulamalarıyla dijital dünyaya adım atmayı pratik hale getiriyor. Android 4.2 Jelly Bean platformunda çalışan cihazda dört çekirdekli 1.3 Ghz işlemci bulunuyor. 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza bulunduran Alcatel OneTouch Pop C7'nin belleği microSD kart desteğiyle 32 GB'a yükseltilebiliyor. 5 megapiksellik kamerasıyla net görüntüler üreten Alcatel OneTouch Pop C7, mobil internete erişimi bir keyfe dönüştürüyor.

Okuyucu Yorumları