2 yeni iPhone 5 ve fazlası!

Merakla beklenen iPhone 5S ve ucuz iPhone hakkında yeni haberler var...

2 yeni iPhone 5 ve fazlası!

Satışa sunulacak olan yeni nesil iPhone'ların Eylül ayının başlarında piyasaya sürülmesi bekleniliyor. Tabii ki bu haber eğer Alman internet sitesi "iFun"ın iddiaları doğru ise geçerli...

iFun'ın "çok güvenilir ve ciddi bir kaynak" aracılığı ile yayınladığı haber "Yeni nesil iPhone'lar, aldığımız bilgiye göre, 6 Eylül'de markette olacak. Bu tarihe ek olarak "iki yeni ürün tipi" kullanıma sunulacak ve bunlar renk veya hafıza türevi değiller. Bu bilgi bize çok güvenilir ve ciddi bir kaynaktan ulaştı" şeklinde.

Eğer Google'ın da desteği ile Almanca'dan çevrilmiş bu haberde yapılmış olunabilecek hataları geçersek, internet sitesinin iPhone 5S ve bunun düşük bütçeli marketi hedefleyen plastik bir türevinden bahsettiğini söyleyebiliriz.

KnowYourMobile'da yayınlanan makaleden alınan, yukarıdaki resim ise, iPhone 5 ve iPhone 5S arasındaki farkları gösteriyor. En fazla dikkat çeken farklılık ekran boyutları ve çözünürlük gibi gözüküyor. Yeni nesil iPhone 5S bu farkların dışında daha uzun bir pil ömrü, 2GB RAM ve dual LED flash özellikleri ile iOS7 işletim sistemine de sahip olacak. Plastik olan türevin ise şu andaki iPhone 5'in teknolojisi üzerine kurulması bekleniyor.

Ancak çıkan bu söylentiye ciddi bir şüphe ile yaklaşmak lazım çünkü Apple'ın belki de ilk ve kesinlikle en büyük takipçilerinden biri olan Jim Dalrymple, The Loop adlı internet sitesinde 6 Eylül tarihini yalanladı. Bu durum ise iFun'ın "güvenilir" kaynağının güvenilmez gözükmesine sebep oluyor.

Okuyucu Yorumları