20 adımda Vista'da maksimum güvenlik!

Windows Vista kullanırken her konuda güvenlik isteyenler... İşte 20 maddelik güvenlik reçetesi...

Vista'ya maksimum güvenlik

Kuşkusuz günümüz teknolojisinin en büyük nimetlerinden biri olan internet, iletişim alanında yeni bir çığır açmış durumda. İlk çıktığı günden bu yana kullanım alanı bir hayli genişleyen internet sayesinde örneğin kullanıcılar hiç yerlerinden kalkmadan ve mağazaları dolaşmadan alışveriş yapabildikleri gibi, yine birkaç tıklamayla bankacılık işlemlerini kolayca halledebilmektedir.

İnternetin nimetleri pek çok olsa da, dikkatli kullanılmadığında kullanıcılar için büyük bir tehdit unsuru olabilmektedir. Özellikle hacker'ların bugün için kullandığı akıl almaz yöntemler, kurbanlarını daha kolay bir şekilde kandırabilmesini sağlamaktadır.

Bunun için kullanıcıların internete bağlıyken son derece dikkatli davranması gerekir. Ancak alınacak güvenlik önlemleri sanıldığı gibi çok meşakkatli de değildir. Alınacak birkaç basit önlemle internette daha güvenli ve içiniz rahat bir şekilde sörf yapabilirsiniz.

Windows Vista yüklü bilgisayarınızı nasıl koruma altına alacağınızı 20 maddelik bir reçeteyle masaya yatırıyoruz. Ayrıca küçük kullanıcıları tehlikelerden korumanın yollarını da yine maddeler arasında bulabileceksiniz.

Makalemizin devamını galeri sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları