200 metreden kablosuz müzik keyfi!

Evimizi, ofisimizi yüksek teknoloji ürünleriyle donatıp sefasını sürerken bir yandan da ortaya çıkan kablo kirliliğiyle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Ancak teknolojide çareler tükenmiyor ve kablosuz iletişim ürünleri birbiri ardına piyasada yerini alıyor.

200 metreden kablosuz müzik keyfi!

Beyaz Bilgisayar tarafından ithal edilerek teknoloji marketlerde yerini alan "Cosonic WR-770" kablosuz kulaklık seti de bu ürünlerin gelişmiş bir örneği. Bilgisayara, televizyona, DVD ve VCD player'a , müzik seti ve oyun konsoluna bağlanabilen kulaklık; açık alanda 200, kapalı alanda ise 100 metreye kadar kablosuz ses ve müzik iletişimi sağlıyor. Ana vericiye sınırsız sayıda kulaklığın bağlanabileceği sistem, kablo kirliliğinden kurtarmanın ötesinde sabit bir alana bağlı kalmaksızın ve etraftakileri rahatsız etmeden bireysel hareket etme imkânı veriyor.

Receiver üzerinde üç ayrı frekans seçeneği olup bu sayede üç farklı yayını sınırsız kulaklığa iletmek mümkün. Örneğin evde kulaklığı iki kişi kullanıyorsa biri müzik dinlerken bir diğeri aynı anda film izleyebilir hatta bir üçüncü kişi farklı bir şey dinleyebilir.

Kulaklık üzerinden ses ve frekans ayarının yapılabildiği ve yine kulaklık üzerinde pilleri şarj edebilme özelliğine sahip üründe; Sony Transmitter ve Bass Boost özellikleri mevcut.

Cosonic WR-770, yüksek ses kalitesiyle teknolojinin yarattığı özgürlüğü bir adım öteye götürüyor.

Okuyucu Yorumları