2011'de canımızı sıkacak en kötü 6 şey!

Bu 6 şey ya da kişi 2011'de de bizi sinir edecek, bazen de canımızı sıkacak... İşte onlar...

2011'de sinir bozacak 6 şey!

2010'da meydana gelen can sıkıcı gelişmelerin 2011'de de başımıza geleceğinden eminiz, zira bazıları şimdiden hazırlanmaya başladılar bile. Hatta sıkıcı şeyler bakımından 2011, gelmiş geçmiş en iyi yıl olabilir!

İşte 2011'de canımızı sıkacak 6 şey! Listemizi herhangi bir sıraya bağlı olarak vermiyoruz, zira hepsi de birbirinden rahatsız edici!

Film sanayii: İşler öyle sarpa sardı ki ortalama filmler bile büyük klasikler gibi anılmaya başlandı. Örneğin The Fighter, The Social Network, True Grit ve Black Swan. Black Swan dışındakiler fena değil ancak muazzam filmler de değiller.

İnternet milyarderleri: Çok sevimsizsin, üstelik de bizden çok daha akıllı olduğunu ve çok büyük bir hayal gücüne sahip olduğunu söyleyen şeyleri de seyretmek zorundayız! Kendine bir stilist bul, saçını kestir ve biraz da güneşlen. Kendine Abramovich'i örnek alabilirsin. Kimi kastettiğimizi biliyorsunuz.

...ve diğer sinir bozucu şeyler!

...ve diğer sinir bozucu şeyler!
Google tarafından 6 milyar dolarlık bir teklif almıştı...

PC'ler: Niye bir PC'ye sahibiz? Çünkü bir alternatifi yok. Bazılarımız yaşamak için çalışmak zorunda ve bunu tablet veya akıllı telefonda gerçekleştirmesi de mümkün değil. İşin en sıkıcı kısmı ise çalışmak zorunda olmayan insanların durmadan bize tabletlerin ve diğerlerinin ne kadar da harika cihazlar olduğunu söylemeleri.

Bulut bilişim: Bunun manası kullanacağımız her küçük uygulama için bir üyelik gerekmesi. Artık herkes yazılım aboneliği modeline geçiyor ve bundan daha iyisi yok. 2011'de hepimiz uygulama borcundan batacağız.

Groupon: Çünkü hiçbirşey basit bir fikrin yığınlarla para kazanması kadar sinir bozucu olamaz. Garip pazarlama taktikleri de işin cabası.

Kıyamet tahminleri: 2012 oldukça yakın. Independence Day'in çıktığı zaman 4 Temmuz'da uzaylılar tarafından istila edilmeyi beklediğimiz gibi şimdi de 2012'de okyanusların hepimizi yutmasını iple çekiyoruz.

Okuyucu Yorumları