2011'de Facebook'ta öne çıkanlar

Her gün sayısız şeyin paylaşıldığı Facebook'un 2011 şampiyonları resmi olarak belli oldu...

Facebook'ta koca bir yıl!

Dolu dolu geçen bir 2011'in son anlarını yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl çok farklı alanlarda farklı konular üzerine çok şey konuştuk, paylaştık ve bu paylaşımların önemli bir kısmı da Facebook üzerinde gerçekleşti. Facebook da geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük sosyal ağında öne çıkan konuları ve trendleri yayınladı.

Facebook'un en çok konuşulanlar listesinde ilk sırada Usame Bin Ladin'in ölümü yer alıyor. Hemen ardından Green Bay Packers'ın ABD futbol ligini şampiyon olarak tamamlaması ve üçüncü sırada ABD'de gündemi çok meşgul eden Casey Anthony davasının sonucu bulunuyor. Dördüncü sırada tartışmalı aktör Charlie Sheen, beşinci sırada ise Steve Jobs'ın ölümü yer alıyor. Ardından ise şu konular sıralanıyor: Kraliyet düğünü, Amy Winehouse'un ölümü, Call of Duty: Modern Warfare 3, Libya'daki askeri operasyon ve Irene kasırgası.

2011 yılında Facebook'un öne çıkan konularından bir diğeri ise planking modası oldu. Facebook'un öne çıkan konuları inceleyebileceğiniz özel sayfasına şu adresten erişebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları