2011'in şimdiye kadarki en iyi oyunları!

2011 yılında piyasaya çıkan en iyi 5 oyun sizce hangileriydi? Peki ya en kötü oyun? Cevaplar içeride

2011'in en iyi 5 oyunu!

Neowin, 2011'in ilk yarısında tanıştığımız en iyi oyunları bir araya getirdi. 2011'in ilk yarısını tamamladığımız şu günlerde gelin isterseniz yılın ilk yarısında PC'ler ve konsollar için yayınlanan en iyi ve en eğlenceli oyunlara göz atalım. İşteNeowin'e göre 2011'in en iyi oyunları:

Bulletstorm: 1990'ların sonlarının inanılmaz action oyunlarını hatırlatan shooter, oyuncuya basit kafa vuruşlarından çok daha fazlasını sunuyor. Oynanabilirlik ve inanılmaz aksiyon tek ve çok oyunculu modlarda hiç sıkılmadan vaktinizi geçirmenizi sağlıyor.
Bulletstorm, eğlenceli tek ve çok oyunculu modlarıyla canınız hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun
Mortal Kombat: Nisan ayında yeni dağıtıcısı Warner Bros Interactive ile geri dönen oyun, aynı geliştirici takımı tarafından kodlanıyor. Oraya çıkan oyunda ise, oyunu Japon dövüş oyunlarından farklı yapan 2D seviye tasarımı, oynanabilirlik, birçok ek işlev ve tabi ki "Fatality"ler mevcut.

Portal 2 ve LA Noire

Portal 2 ve LA Noire

Portal 2: Valve, oyun dünyasında en iyi geliştirilerden biri olduğunu Portal 2 ile yine kanıtladı. Oyun, özenle meydana getirilmiş tek oyunculu oyun modunun yanında size zor ancak sıkıcı olmayan bulmacalar ve büyük bir eğlence vaadediyor.
Portal 2 ve LA Noire
LA Noire: 1940'larda Los Angeles'da gerçek dünyada geçen oyun, aksiyon yerine dedektiflik üzerine yoğunlaşıyor. Size etkileyici hikayeler anlatan ve düşünmenizi sağlayan oyunlar hoşunuza gidiyorsa, La Noire tam size göre.

The Witcher ve bir düş kırıklığı

The Witcher ve bir düş kırıklığı

The Withcer 2: Satış rekorları kıran oyunun devamı niteliğindeki The Witcher 2, PC RPG hayranlarına derin bir hikaye çizgisi, bir çok görev, inanılmaz görünen bir oyun motoru ve bunun yanında yetişkin içerik sağlıyor.
The Witcher ve bir düş kırıklığı
2011'de bir çoğu için büyük düş kırıklığı yaratan Duke Nukem: 15 senedir beklediğimiz oyunun eski grafiklerini yok saysak dahi, oyunun seviyeleri sıkıcı ve esprileri o kadar da komik değil.

Okuyucu Yorumları