2012'nin en muhteşem 10 mobil oyunu

Koca bir seneye gerçek anlamda damga vuran, en harika 10 mobil oyunu seçtik!

En iyi 10 mobil oyun!

2012'nin mobil oyunları, gelişen grafikleriyle Android ve iOS için yeni bir sınır çizdiler. Bazı oyunlar konsollardaki bazı oyunlar gibi hikayesiyle öne çıkarken, bazıları tekrarlayıcı oyunlarıyla (Rovio ve RocketCat Games gibi) bizleri esir almayı başardılar. 2012'nin en çok beğenilen, en iyi ücretli ve ücretsiz iOS ve Android oyunlarını .

Horn (Android, iPhone, iPad, 6.99 dolar)

Bir demirci çırağı karakteriniz Horn ile dev canavarlara dönüşen insanları yenmeniz gerekiyor. Infinity Blade'de olduğu gibi bir yakın dövüş sistemine sahip oyun, yay ve bulmaca çözme gibi çok önemli oynanabilirlik geliştirmelerine sahip. Her yaştan oyuncunun ilgisini çekebilecek olan Horn, 2012'nin en iyi oyunlarından bir tanesiydi.

ARC Squadron (iPhone, iPad, süre kısıtlaması var)

Nintendo 64'ün grafiklerini bir rail shooter ile birleştiren ARC Squadron, sizi galaksiler arası bir savaşa sürüklüyor. Galaksinin her alanında birçok seviye ve ödüllü seviyeler bulunuyor. Seviye sonunda elde ettiğiniz puanları yeni uzay gemilerine, silahlara vs. dönüştürebiliyorsunuz.

Angry Birds Star Wars, Rayman Jungle Run...

Angry Birds Star Wars, Rayman Jungle Run...
Rayman Jungle Run

Angry Birds Star Wars (iPhone 0.99 dolar, iPad 2.99 dolar, Android ceplerde ücretsiz, tabletlerde 2.99 dolar)

Angry Birds Star Wars, Disney'in Star Wars'u satın almasından sonra onun başına gelen en iyi şeylerden biri olsa gerek. Luke, Han, Obi-Wan, Chewie ve diğerlerinin kılığına bürünen kuşlar, ışın kılıcı sallayabiliyor ve ateş edebiliyorlar. Oyunun harika fizikleri ise hala yerli yerinde.

Rayman Jungle Run (Android, iPhone, 2.99 dolar)

Apple tarafından yılın oyun seçilen Ubisoft yapımı, otomatik ilerleyen harika bir platform oyunu. Rayman: Origins'i temel alan oyun, selefinin çılgın ve eğlenceli yapısını korumayı başarıyor, çok kısa olan bölümleri de uzatıyor.

Ski Safari (Android, iPhone, iPad, 0.99 dolar)

Zaman içinde eklenen yeni bölümler, karakterler ve oyun içerikleriyle bizleri etkileyen platform kayak oyunu, son olarak yılbaşına özel bölümüyle ve grafikleriyle göz doldurdu.

Beat Sneak Bandit (iPhone, iPad 2.99 dolar)

Ritm oyunlarını bulmaca tarzıyla başarılı bir şekilde birleştiren ve buna gizli ilerlemeyi de ekleyen Beat Sneak Bandit, oynaması kolay, ancak uzmanlaşması biraz daha zor bir oyun. Yapmanız gereken ise ritme ayak uydurarak engellere ve tuzaklara takılmadan ilerletmek.

Punch Quest, Real Boxing ve diğerleri

Punch Quest, Real Boxing ve diğerleri
Punch Quest

Punch Quest (iPhone, iPad, 2.99 dolar)

"Sonsuz koşma oyunlarından" Punch Quest'te devasa engelleri aşmanız, beklenmedik darbeler maruz kalmamanız gerekiyor. Düşmanlarınız arasında iskeletleri orklar, hayaletler ve fazlası var. Karakterinizi çeşitli yetenekler, süper hareketler, yükseltmeler vs. ile tam anlamıyla kişiselleştirmeniz mümkün.

Real Boxing (iPhone, iPad, 4.99 dolar)

Konsol kalitesinde grafikleri dokunmatik ekrana taşıyan dövüş oyunu, oldukça iyi bir kariyer moduna sahip. Bu modda dövüşçünüzü eğitebiliyor, geliştirebiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz.

Jetpack Joyride (Android, ücretsiz)

Eylül ayında Android için yayınlanan oyun, "devamlı koşma" oyunlarının en iyilerinden. Amacınız, yüzlerce engeli aşarak ölmeden önce mümkün olduğunca çok altın toplamak. Oyun, esprili yapısı, değiştirilebilen kostümleri, jetpack'leri, power-up'larıyla size kesintisiz bir eğlence sunuyor.

The Room (iPad, iPad mini)

Yılın en iyi puzzle oyunlarından biri olan The Room, bulmacaları, gerçek üsteü atmosferi, göz kamaştıran grafikleriyle iPad 2 ve üzeri için kaçmayacak bir yapım.

Okuyucu Yorumları